Να προκριθεί και να έχει επιπλέον κέρδος


18 Feb 2015, 8:57 a.m. kifinescom

Διπλός ο στόχος της ομάδας μας στην σημερινή της έξοδο στο Αμμόχωστος, αφού πέραν από το να σφραγίσει την πρόκριση θα επιδιώξει να κερδίσει ποδοσφαιριστές που να καλύψουν τα κενά που αφήνουν οι τραυματισμοί.

Τα βλέμματα θα είναι και πάλι στραμμένα στον Γκουλόν, που χρειάζεται παιγνίδια για να μπορέσει να μπει όσο πιο νωρίς στην 11άδα των συνεχόμενων ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Ήδη αυτό καθυστέρησε πολύ, δεδομένου ότι μπήκαμε στη περίοδο ντέρμπι χωρίς να είναι ακόμη έτοιμος, οπότε υπάρχει και η πίεση του χρόνου για να ανεβάσει ρυθμό. Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην κάμερα του Omonoianews.com ότι η βελτίωση της κατάστασης είναι συνιφασμένη με τα αγωνιστικά λεπτα που παίρνει.

Αν και ο αντίπαλος επιτρέπει την εξαγωγη ασφαλών συμπερασμάτων, ο Καϊάφας θα θέλει να δει με ποιο τρόπο εφαρμόζουν την ομαδική τακτική ποδοσφαιριστές όπως ο Δημητρίου και ο Φιλιώτης. Ποδοσφαιριστές που μπορεί ακόμη και άμεσα να κληθούν να αγωνιστούν στην 11άδα εφόσον οι απουσίες για το ματς με την ΑΕΛ το Σάββατο είναι πολλές.

Ιδανικά θα βλέπαμε και τους Κονομή, Παναγή και Σαμμούτη να πέρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όμως η κλήση της Εθνικής τους άφησε εκτός αποστολής. Κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Λούβαρη ο οποίος θα πάρει και αυτός τον χρόνο του, όπως και ο Μουλαζίμης.

Ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν ο Καϊάφας εμπιστευτεί τη θέση του τερματοφύλακα στον νεαρό Νικόλα Χαραλάμπους ή αν θα αγωνιστεί ο Γιωργαλλίδης, που όπως φαίνεται θα πάρει φανέλα βασικού και στο πρωτάθλημα.

Το δεδομένο είναι ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζουν τον σημερινό αγώνα ως μια καλή ευκαιρία για να φανεί η ετοιμότητα του ρόστερ για την δύσκολη περίοδο των πλέιοφ και παρά το όνομα του αντιπάλου και το 2-0 του πρώτου αγώνα, θα επιδιώξουν μια δεύτερη νίκη με το ίδιο πάθος όπως και στα υπόλοιπα παιγνίδια.

Follow Kifines