Ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για νίκη


5 Apr 2015, 11:14 a.m. kifinescom

Οι χθεσινές νίκες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης έχουν ρίξει την ομάδα μας στην 5η θέση καθιστώντας την κατάκτηση του τρίποντου κόντρα στον Ερμή επιτακτική ανάγκη.

Η ομάδα της ΑΕΚ έφτασε τους 48 βαθμούς, η Ανόρθωση βρίσκεται στους 44 και η ΟΜΟΝΟΙΑ με παιγνίδι λιγότερο έχει 43. Με δεδομένο ότι την ερχόμενη αγωνιστική οι δύο τους αναμετρούνται μεταξύ τους, είναι σημαντικό να φτάσουμε τους 46 βαθμούς από αυτή την βδομάδα για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο Παπαδόπουλος.

Πέραν του πρώτου στόχου της αναρρίχησης στην 3η θέση, οι αποτυχίες των πρωτοπόρων Απόλλων και αποελ και κυρίως η αγωνιστική τους συμπεριφορά επιτρέπει την πραγματοποίηση σκέψεων για κάτι το παραπάνω. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η αισιόδοξη μερίδα των οπαδών της ομάδας αφού ψάχνουν τους χαμένους βαθμούς στα ματς με Εθνικό, Αγία Νάπα ή ακόμη και με το αποελ. Είναι όντως γεγονός ότι με άλλο ένα τρίποντο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να σκέφτεται πολύ διαφορετικά αυτή τη στιγμή.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως προσεγγίζουν το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους σκέψεις. Εδώ σε τέσσερις μέρες ακολουθεί ημιτελικός με το αποελ όμως δεν ακούγεται ούτε λέξη για το ντέρμπι αιωνίων, θα παρασυρθούν στους θεωρητικούς υπολογισμούς για κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ μακρινό;

Η απάντηση είναι φυσικά "όχι".

Ας κάνει - όπως οφείλει - δύο νίκες πριν το Πάσχα και τότε τα ξαναλέμε.

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Επομενοι Αγωνες
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Δόξα
20 Sep 2021, 7 p.m.
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Πάφος FC
26 Sep 2021, 9 p.m.
Προσφατοι Αγωνες
FC Kayrat vs ΟΜΟΝΟΙΑ0-0
ΑΕΚ vs ΟΜΟΝΟΙΑ

    April 2015

    Σχετικά άρθρα

    Follow Kifines