Μια νίκη θα σημαίνει πολλά.


18 Apr 2015, 9:57 a.m. kifinescom

Τα δεδομένα πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι απλά: "κερδίζεις και ρίχνεις την διαφορά από την κορυφή στο -3, 5 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος".

Εντάξει, το αποελ αύριο θα καθαρίσει λογικά τον αδιάφορο Ερμή και θα ανεβάσει τη διαφορά στους 5, αλλά ας πάρουμε εμείς τη νίκη σήμερα που θα αλλάξει εντελώς την ψυχολογία γύρω από την ομάδα και τα άλλα θα τα δούμε μετά.

Να μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί και ημιτελικός την Τετάρτη που όσο κι αν φαντάζει παιγνίδι άνευ λόγου μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, με την ψυχολογία υπέρ μας από μια νίκη σήμερα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ποδόσφαιρο είναι άλλωστε.

Με νέο προπονητή τον Κάανεν - που μας κάνει συστηματικά τη ζωή ποδήλατο - ο Απόλλωνας έρχεται με προβλήματα στο ΓΣΠ απέναντι σε μια φαινομενικά γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ. Λέμε φαινομενικά γιατί ναι μεν η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Ρούμπιο, όμως χρειάζεται να ανεβάσει κατά πολύ τις στροφές σε σχέση με την αναιμική εμφάνιση κόντρα στο αποελ στο Κύπελλο.

Με όπλο την έδρα και τον κόσμο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σήμερα την ευκαιρία να ανεβεί επίπεδο και να έχει περισσότερες απαιτήσεις στο πρωτάθλημα. Όπως και το να πάρει προβάδισμα για την 3η (ή 4η) θέση, μιας και την ίδια ώρα Ανόρθωση και ΑΕΚ αναμετρούνται στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Το παιγνίδι αρχίζει στις 4μμ και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Kifines Radio και την PrimeTel.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

Follow Kifines