Άρης Σοϊλέδης: «Δεν ήθελα να το ρισκάρω»


15 Oct 2016, 8:31 p.m. kifinescom

Προληπτικά ζήτησε την αλλαγή ο Άρης Σοϊλέδης αφού δεν θέλησε να πάθει κάποια υποτροπή στο παλιό του τραύμα. Ο Ελλαδίτης αμυντικός έδειξε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την βελτίωση που βγάζει στο γήπεδο το Τριφύλλι.

Αναλυτικά

Υπήρχε μεγάλη κούραση και μιας ερχόμουνα από τραυματισμό δεν ήθελα να το ρισκάρω. Στα τελευταία λεπτά έρχονται συνήθως οι τραυματισμοί. 

Αρχίσαμε να βγάζουμε την εικόνα που θέλουμε, από όσα δουλεύουμε. Παίξαμε άμυνα καλή από τον επιθετικό μέχρι τον τερματοφύλακα και αυτό μας έφερε και το 0 παθητικό. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμη και θα βελτιωθούμε. 

Είμαστε πολύ ποιοτικοί μπροστά και θα βρίσκουμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Το σημαντικό είναι να κρατάμε το 0 πίσω. Είναι σημαντικές όλες οι νίκες είτε είναι με μικρές ομάδες ή σε ντέρμπι. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δείχνουμε κάθε βδομάδα κάτι παραπάνω. 

Σε κάθε παιγνίδι μπαίνουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ξαναλέω όμως ότι είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε τον χρόνο μας. 

Ήταν αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο σήμερα και μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τους θέλουμε δίπλα μας να μας στηρίζουν. 

Νοιώθω καλά στην ομάδα όπως και στην Κύπρο. 

Follow Kifines