Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Όλοι μαζί να το πιστεύουμε»


6 Feb 2016, 7:19 p.m. kifinescom

Ευχαριστημένος γιατί οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και στις δυνατότητες της ομάδας μας φάνηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο προπονητής μας φάνηκε ευχαριστημένος ότι η ομάδα έμεινε ανεπηρέαστη από τις πολλές απουσίες και έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του για την προσπάθεια σε όλο το παιγνίδι.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για ένα καλό παιγνίδι το οποίο τα είχε όλα. Θα δώσω ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά και στην ομάδα μου. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε πολλές απουσίες σε σημαντικές θέσεις και μας λείπουν οι πολλές επιλογές. Όμως σήμερα το παλέψαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και δεν είναι και ψυχολογικά εύκολο να επιστρέψεις μετά που δέχεσαι γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα είχε την κατοχή. Επιλέξαμε λοιπόν να παίξουμε έτσι και περιμέναμε το δεύτερο ημίχρονο. Όπως είπα και στα παιδιά εδώ και καιρό πρέπει να το πιστεύουμε. Αυτό με χαροποιεί γιατί γίνεται σιγά σιγά. Είναι ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι όμως νομίζω παίξαμε ένα πολύ καλό παιγνίδι και μας αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι σημαντικό το ότι υπήρχε και καλή ατμόσφαιρα. Έτσι πρέπει να είναι πάντα. Όλοι μαζί.

Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιγνίδι που είναι πάλι ντέρμπι.

Τα παράπονα του για την διαιτησία εξέφρασε ο Κρίστιανσεν που δήλωσε όμως ότι η ομάδα του δεν ήταν όσο σοβαρή θα έπρεπε:

Ήταν σημαντικό να παίξουμε 100% συγκεντρωμένα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν το πήραμε όσο σοβαρά θα ήθελα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από θέση οφσάιντ νομίζω. Πετύχαμε την ισοφάριση και μπήκαμε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πέναλτι και μετά η αποβολή όμως άλλαξαν τα πάντα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines