Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Εκμεταλλευτήκαμε την πίεση που είχε η Ανόρθωση για το αποτέλεσμα »


16 Apr 2016, 8:17 p.m. kifinescom

Τα συγχαρητήρια του στον κόσμο για την στήριξη αλλά και στους ποδοσφαιριστές που έκαναν όσα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν το τρίποντο.

Ο Σέρβος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κράτησε χαμηλούς τους τόνους, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει δύσκολη συνέχεια σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα και πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα κρίσιμα ραντεβού που ακολουθούν.

Αναλυτικά:

Το ξέραμε ότι το παιγνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα μετά την αλλαγή προπονητή και τον ερχομό του κ. Λάρκου, έχει επέλθει μια θετική επίδραση στην Ανόρθωση και την περιμέναμε πολύ αλλαγμένη. Με πίεση και δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν προσαρμοστήκαμε όπως θέλαμε στο παιγνίδι και δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε και αλλάξαμε κάποια πράγματα. Υπήρχε μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα με την μεγαλύτερη να είναι στην πλευρά της Ανόρθωσης. Αυτό εκμεταλλευτήκαμε. Ήρθε το γκολ, ήρθε και το δεύτερο και όλα πήραν τον δρόμο τους. Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίω πολύ μετά από μια ήττα ούτε και πανηγυρίζω ιδιαίτερα την μια νίκη. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την πολλή στήριξη που μας έδωσε αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση τους.

Εμείς θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο γιατί έχουμε το ματς της τετάρτης στο Κύπελλο. Όλα τα ματς είναι δυνατά και στα πλέιοφ και πρέπει να συνεχίσουμε.

Καλή συνέχεια στον κ. Λάρκου και την Ανόρθωση.

 

Follow Kifines