Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα


20 Apr 2016, 10:01 a.m. kifinescom

Με όπλο την έδρα της και χωρίς ουσιαστικές απουσίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί απόψε στις 7μμ την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στην ρεβάνς το 0-0 με στόχο την παρουσία της στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2012. 

Όντας κομπάρσος στο πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη του διάρκεια σε μια άλλη χρονιά κατώτερη των προσδοκιών, η κατάκτηση ενός τροπαίου θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει αποχή τόσο από τους τίτλους αλλά και από κάθε μορφή διάκρισης. Ο σημερινός ημιτελικός δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το δικαίωμα σε περίπτωση νίκης, να επιχειρήσει να σβήσει την δίψα για ένα τίτλο που καλά κρατεί από το 2012 και τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΛ. 

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έχει ο,τι καλλίτερο διαθέτει η ομάδα του διαθέσιμο για τον αγώνα ενώ μπορεί να υπολογίζει και στον 12ο παίχτη της ομάδας αφού πέραν των 12 χιλιάδων οπαδών του Τριφυλλιού αναμένεται να δώσουν το παρών τους στις 3 κερκίδες που αναλογούν στην ομάδα μας. Η προπώληση συνεχίζεται στην Λευκωσία ενώ 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ. Θυμίζουμε ότι η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10€. 

Γενικά υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο της ομάδας που θέλει να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πετύχει τον στόχο της παρουσίας στον τελικό. 

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 

Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέα Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Ιβάν Ρούνιε, Μάριν Όρσουλιτς, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Βίνσεντ Εζέ, Κριστοβάο Ράμος, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.

Η προϊστορία

Τα τελευταία 4 χρόνια οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν στον θεσμό του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα και δη σε αγώνες στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 3 νίκες, όσες και η ΑΕΚ ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. 

Στο Κύπελλο οι ομάδες τα είπαν τελευταία φορά το 2007 με την ομάδα μας να έχει το πάνω χέρι στις προκρίσεις. Αναλυτικά: 

1994-1995 (Β'Γύρος): ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3, ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 5-1
1996-1997 (Ημιτελικά): ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
2003-2004 (Προημιτελικά): ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3, ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-2
2004-2005 (Προημιτελικά): ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2, ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-0
2005-2006 (Ομίλοι): ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
2006-2007 (Ομίλοι): ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-2, ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
 

Η σφυρίχτρα:

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Δημήτρης Μασιάς. Αναλυτικά ο ορισμός από την Ομοσπονδία:

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς
Α' Βοηθός Διαιτητής: Στέλιος Νικήτα
Β' Βοηθός Διαιτητής: Αριστείδης Χρίστου
4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου

O αγώνας θα αρχίσει στις 7μμ και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την PrimeTel. Την εξέλιξη του αγώνα, μπορείτε να την παρακολουθείτε τόσο στην σελίδα μας στο Facebook, όσο και στην σελίδα μας εδώ.

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines