Στην αποστολή για Παπαδόπουλλος ο Χριστοφή


15 Apr 2016, 6:45 p.m. kifinescom

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ντέρμπι στο Παπαδόπουλος για την 6η αγωνιστική των πλέιοφ κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έχει πλέον και τον Δημήτρη Χριστοφή στις επιλογές του (διαβάστε: Γιατί ο Δημήτρης Χριστοφή δεν πρέπει να αγωνιστεί φέτος) ο οποίος ολοκλήρωσε μετά από καιρό μια σειρά προπονήσεων σε ψηλούς ρυθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρούνιε και Φλορέσκου που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέα Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Μάριν Όρσουλιτς, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Βίνσεντ Εζέ, Κριστοβάο Ράμος, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.

Η προιστορία των τελευταίων 13 αναμετρήσεων:

Στην φετινή περίοδο οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες στα δυο παιγνίδια της Α' φάσης του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα μας κέρδισε με 3-0 στον εντός έδρας αγώνας των Playoff:

Αναλυτικά η προϊστορία των δύο ομάδων εδώ: Ανόρθωση Vs ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο ορισμός των διαιτητών από την ΚΟΠ:

18:00 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Στάδιο: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Αθηνόδωρος Ιωάννου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ομηρος Τζιωρτζής
4ος Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λοϊζος Λοϊζου

O αγώνας θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την CytaVision Sports +1

Follow Kifines