Εφόσον έχασε...


18 May 2016, 11:34 p.m. kifinescom

Η ήττα στον τελικό και η κάτω του αναμενόμενου απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ουσιαστικά φέρνουν τον Μιλόγιεβιτς με το ένα πόδι εκτός ομάδας. 

Εκεί που το θέμα της ανανέωσης του Σέρβου τεχνικού θεωρήτο διαδικαστικού χαρακτήρα προ μηνός, σήμερα τα πάντα έχουν ανατραπεί. Η πίκρα της απώλειας του τίτλου σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα ανοίγουν θέμα Μιλόγιεβιτς στην ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν αποκλείεται να πορευθεί με νέο τεχνικό στη νέα χρονιά. 

Το όλο ζήτημα θα τρέξει πολύ γρήγορα αφού χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Μπορεί μέχρι πρότινος οι σχέσεις του με την Διοίκηση να ήταν άριστες, όμως τα όσα ακούγονται την τελευταία βδομάδα και σε συνδυασμό με την αποτυχία στο Κύπελλο φαίνεται να γέρνουν την πλάστιγγα προς το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Σέρβου. 

Η παρουσία άλλωστε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον τελικό ήταν γι αυτόν μια εξέταση. Την οποία (δυστυχώς για όλους μας) δεν πέρασε... 

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ του omonoianews ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ήδη αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά το τέλος του τελικού. Οι διαφωνίες στον τρόπο που χειρίζεται (πλέον) την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Νταμπίζας, δεν αφήνουν άλλωστε και πολλά περιθώρια στον τεχνικό για να συνεχίσει στην ομάδα μας. 

Follow Kifines