Μηδαμινός σεβασμός στο φίλαθλο κοινό από το MEGA


18 May 2016, 4:22 p.m. kifinescom

Με μια μικρή ανακοίνωση με μικρά γράμματα στην σελίδα του live stream του MEGA, ο τηλεοπτικός σταθμός ενημέρωσε ότι ο Τελικός Κυπέλλου δεν θα μεταδίδεται διαδικτυακά. 

Όπως θα δείτε και στην πιο κάτω εικόνα, ο αγώνας δεν θα μεταδίδεται διαδικτυακά για λόγους ... copyright! 

Το ότι ο τελικός θα μεταδοθεί σε ελεύθερη μετάδοση από ένα κανάλι παγκύπριας εμβέλειας είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια την οποία αρχικά χειροκροτήσαμε. Όμως όταν μ' αυτήν την απόφαση αποκλείεται ένα μεγάλο μέρος του φίλαθλου κοινού όπως οι φοιτητές, οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού ή ακόμη και όσοι βρίσκονται σε ταξίδι εκτός Κύπρου, που μοναδική του επαφή με το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι το διαδίκτυο, τότε οφείλουμε να την καταδικάσουμε. 

Δεν θα μπορούσε να προνοήσει το MEGA να συνεργαστεί με την CytaVision ή την PrimeTel που έχουν την υποδομή για να μεταδόσουν διαδικτυακά τον τελικό για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος της ομάδας μας; 
΄Η ακόμη καλύτερα, δεν μπορούσε με την εύρεση ενός ακόμη χορηγού, να μεταδώσει το παιγνίδι και από το live stream στην σελίδα τους; 

Η απογοήτευση στον κόσμο του εξωτερικού είναι μεγάλη, αφού για άλλη μια φορά οι ξενιτεμένοι φίλοι του Τριφυλλιού νοιώθουν ξεχασμένοι και παραμελημένοι. 

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines