Κάρβερ: «Εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε εχθρικό κλίμα»


24 Sep 2016, 9:15 p.m. kifinescom

Εκνευρισμένος από τα όσα έζησε σήμερα στο ΓΣΠ ο Τζον Κάρβερ που δηλώνει εντυπωσιασμένος για την αντίδραση και την ανατροπή στο σκορ από τους παίχτες μας.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Κάρβερ είναι απογοητευμένος μόνο από τις αντιδράσεις του κόσμου προς το άτομο του και γενικά την ομάδα του, ή αν έχει και κάποιο αγωνιστικό παράπονο από την ομάδα. Πέραν της σύντομης του δήλωσης για τον εντυπωσιασμό του για το αποτέλεσμα και την αντίδραση, δεν θέλησε να πει κάτι άλλο αφού σηκώστηκε και έφυγε απο την αίθουσα

Από την πλευρά του ο Λιάσος Λουκάς μίλησε για πρόωρα Χριστούγεννα αφού η ομάδα του έκανε δώρο τέρματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Αναλυτικά:

Οι παίχτες του συνάδελφου τα έδωσαν όλα και μας προκάλεσας σε κάποια σημεία φόβο. Πρέπει να είναι περήφανος. Θα σταθώ μόνο στο ότι αντιδράσαμε σωστά. Με εντυπωσίασε το πως γύρισαν το παιγνίδι, παρά το εχθρικό κλίμα και πέτυχαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λιάσος Λουκάς:

Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ που κατάφερε να μας κλέψει ένα παιγνίδι και τους 3 βαθμούς. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου την Ομόνοια ούτε στην προπόνηση της περασμένη βδομάδας ή στο παιγνίδι σήμερα. Έχουμε ποιότητα που την ζηλεύουν πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Φέρω ευθύνη γιατί δεν πιστέψαμε στο παιγνίδι ότι μπορούμε να κερδίσουμε. 

Η βαθμολογική μας συγκομιδή μέχρι στιγμής μας αδικεί 100%. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και να πάρουμε τους βαθμούς. Συγχαρητήρια ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντί να κάνουμε εμείς το 1-3, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς και ήρθαν τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Follow Kifines