Τζ. Κάρβερ: «6 αγώνες σε 18 μέρες μόνο εμείς»


21 Jan 2017, 7:25 p.m. kifinescom

Στην κούραση μετά από τα συνεχόμενα παιγνίδια αλλά και σε κάτι το οποίο δεν ήθελε να προσδιορίσει, απόδωσε την ισοφάριση που δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το προβάδισμα της με 0-2. 

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε αναλυτικά: 

Συγχαρητήρια την Ανόρθωση για την ανατροπή. Έδειξε φοβερό χαρακτήρα. Κάτι που σε άλλες περιπτώσεις μας χαρακτηρίζει εμάς. Παίξαμε 6 ποδοσφαιρικούς αγώνες σε 18 μέρες. Είναι κάτι το εντυπωσιακό. Είμαστε απογοητευμένοι που ισοφαριστήκαμε μετά από το 0-2. Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές μας και αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα. 

Χρειαζόμαστε την Ανόρθωση στους 6 των πλέιοφ γιατί τα παιγνίδια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και αμφίροππα. Εύχομαι να τα καταφέρουν γιατί θα υπάρχουν πιο ανταγωνιστικά παιγνίδια 

Μπήκαμε στο παιγνίδι με διαφορετικό προσανατολισμό αφού παίξαμε στην κόντρα. Είχαμε άλλωστε να αντιμετωπίσουμε την κούραση αλλά και τραυματισμούς, για αυτό έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε καλά αυτό που σχεδιάσαμε, οι παίχτες μας έφτασαν στον στόχο και πέτυχαν τα τέρματα. Θέλω να ξέρω και κάποιος ας μου απαντήσει γιατί εμείς παίζουμε συνεχόμενα παιγνίδια ενώ οι άλλες ομάδες έχουν επιπλέον μέρες όπως λόγου χάρη ο Εθνικός αυτή την βδομάδα. Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αυτό το πρόγραμμα. Για το τι έγινε μετά το 0-2 κάτι άλλαξε, αλλά δεν θέλω να πω τι, γιατί θέλω να είμαι στον πάγκο της ομάδας στην συνέχεια. 

Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση. 

Ο κ. Κάρβερ δέχτηκε ερώτηση για να ξεκαθαρίσει το τι εννοούσε με την τελευταία του δήλωση όμως ήταν διπλωματικός και δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει αν αναφερόταν σε αγωνιστικό ή εξωαγωνιστικό παράγοντα που έκανε τη διαφορά στο ματς. 

Από την πλευρά του ο Ρόνι Λέβι είπε:

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την δύναμη και των ώθηση που μας έδωσε. Ήταν ιδανικό το πρώτο μέρος στο ξεκίνημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού στην κόντρα έκαναν αυτό που θέλαν. Παρά την κατοχή δεν είχαμε την λύση. Στο τέλος της ημέρας όμως πρέπει να πω μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που επέστρεψαν και ισοφάρησαν το 0-2. Ήταν κάτι που μας έλειψε αφού το πνεύμα και η μαχητικότητα ήταν χαρακτηριστικά στο σημερινό παιγνίδι. 

Έχουμε λίγους παίχτες στο ρόστερ μας και ελπίζω με την αλλαγή διοίκησης θα έρθουν παίχτες και παραπάνω επιλογές. Ήθελα να κάνω αλλαγές στην επίθεση όμως δεν μπορούσα. Αυτοί όμως που ήταν στο γήπεδο έκαναν καλά την δουλειά τους. 

Καλή συνέχεια στον Τζον και στην ομάδα του για την συνέχεια. 

Follow Kifines