4 λάθη σε 4 δευτερόλεπτα (gif)


1 Oct 2017, 1:05 p.m. kifinescom

Για να δεχτεί το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ στην εκπνοή του αγώνα, χρειάστηκαν 4 κατά σειρά λάθη που κάθε ένα έχει το μερίδιο του στο γιατί δεν πανηγυρίσαμε ψες την 3η μας νίκη. 

Χρονικά το πρώτο λάθος το κάνει ο Φαμπρίτσιο που μετά που κάνει κακό διώξιμο στην περιοχή και δίνει κατεύθυνση προς το κέντρο της περιοχής αντί να αφήσει τη μπάλα να πάει στον τερματοφύλακα ή να την παίξει πλάγια προς την γραμμή του άουτ. 

Ταυτόχρονα ξεκινά να κάνει έξοδο ο Φελτχούιζεν ο οποίος είχε καθαρό πεδίο προς την μπάλα. Βλέπει τον Φαμπρίτσιο και δεν του λέει να αφήσει την μπάλα - κάτι που είναι ευθύνη του αφού ο αμυντικός έχει γυρισμένη την πλάτη. Σε παρόμοια φάση πάντως στο πρώτο ημίχρονο ο Φελτχούιζεν προκάλεσε...διάσειση στον Κανού με την αποφασιστική του έξοδο! 

Το τρίτο λάθος αφορά τον Μασιά που δεν αναγνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής πίσω από τον Φελτχούιζεν δεν του επιτρέπει να κάνει επιστροφή μετά την έξοδο του. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει κίνηση με τα χέρια στην πλάτη του Φελτχούιζεν και δεν τον αφήνει να κινηθεί. 

Το τέταρτο αφορά τον βοηθό Ιωάννη Λαζάρου που δεν αναγνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής που εμποδίζει τον Φελτχούιζεν είναι σε θέση οφσάιντ και ως εκ τούτου ενεργητικά συμμετέχει στην φάση, άρα θα έπρεπε να είχε σηκωσει τη σημαία του. 

Δείτε μέσα σε 5 δεύτερα όλα τα λάθη μαζεμένα: 

 

via GIPHY

 

 

Follow Kifines