Α. Ιωακείμ: «Θα βγούμε στην Ευρώπη»


4 Mar 2017, 7:17 p.m. kifinescom

Ο Άκης δήλωσε με σιγουριά ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο τέλος να πάρει την έξοδο στην Ευρώπη ενώ σημείωσε ότι το ματς θα έπρεπε να τέλειωνε στην ισοπαλία. 

Ήταν ένα παιγνίδι, ένα ντέρμπι με τα όλα του. Μπορούσε να έχει όλα τα αποτελέσματα. Δυστυχώς για μας στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν τα παρατήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ζητήσαμε κάποιο γρήγορο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε. Πιστεύω το πιο δίκαιο θα ήταν το Χ. 

Τώρα να μιλήσω για ντέρμπι με οπαδούς μόνο της μιας ομάδας είναι κάτι που με λυπεί πάρα πολύ. Προσπάθησα να μην μας επηρεάσει αυτό και νομίζω τα κατάφερα. Ακολουθούν τα πλέιοφ και στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Και θα τα καταφέρουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει Ευρώπη. 

Τέλος, καλή συνέχεια στο αποελ και στον προπονητή του στα παιγνίδια που έρχονται στην Ευρώπη 

Ο Κρίστιανσεν απο΄την πλευρά του είπε:

Ευχαριστώ τον προπονητή για τα λόγια του. Τα ντέρμπι τα έχουν αυτά. Νομίζω δικαιούμασταν να είμαστε μπροστά στο σκορ στο 1ο ημίχρονο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πήγαμε στο ημίχρονο με 2-0. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα αφού αν δεν δοκιμάσεις για το τρίτο γκολ μπορεί να υποφέρεις. Ήταν αχρείαστο να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία λεπτά με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα που κέρδισε την ΑΕΛ με 4-1 την περασμένη βδομάδα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης. 

Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το υπόλοιπο και εύχομαι ότι ο Κατελάρης να μην αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό. Οι καλύτερες μου ευχές προς αυτόν. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines