Πλήγμα ο τραυματισμός του Γιόρντι Γκόμεθ


11 Feb 2020, 1 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε ότι ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιόρντι Γκόμεθ θα παραμείνει παροπλησμένος μέχρι και για τέσσερεις βδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στο 10ο λεπτό του πρόσφατου αγώνα με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, με τον Χένινγκ Μπεργκ να τον αντικαθιστά μόλις στο 14' με τον Μαρίνο Τζιωνή. Υπό αυτά τα δεδομένα θα απουσιάσει μετά βεβαιότητας από τους αγώνες της ομάδας με ΑΕΛ, Δόξα (κύπελλο), ΕΝΠ και αποελ.

Ο Νορβηγός τεχνικός της ομάδας μας καλείται πλέον να βρει σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος την συνταγή για να αντιμετωπίσει μια σημαντική απώλεια. Στην απουσία ποδοσφαιριστή που να διαθέτει παρόμοια στοιχεία με τον Καταλανό θα πρέπει να γίνουν αυτές οι επιλογές σε σχηματισμό και πρόσωπα για να μην παρουσιάζεται η ομάδα βραχυκυκλωμένη.

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση τον Ιανουάριο κατά πόσο η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση στον χώρο του κέντρου. Οι εξελίξεις δικαιώνουν αυτούς που επέμεναν ότι το να μην αποκτηθεί ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη θέση θα αποτελούσε ρίσκο, δεδομένου του κινδύνου τιμωριών και τραυματισμών.

Follow Kifines