L9C: Ματς με τον ερμή και ο αιώνιος αρχηγός


13 Mar 2014, 12:33 p.m. kifinescom

Χαιρετίζουμε τα απανταχού αδέρφια κατά μήκος και κατά πλάτος του πλανήτη.

Μετά και από το παιχνίδι με τον "ηθικό" δεν μας μένει κάτι άλλο παρά να ελπίζουμε για το καλύτερο για την φετινή σεζόν που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Που σε κατάντησαν ρε Βασίλισσα... Να έχουμε αγώνα με τον εθνικό εντός έδρας και να παίζουμε άμυνα με αντεπιθέσεις για 82 λεπτά. Είναι φανερό πλέον ότι δεν απέμειναν ψυχικά αποθέματα στην ομάδα και εδώ αναλαμβάνουμε εμείς. Περισσότερο τραγούδι, περισσότερη φωνή για να ανεβάσουμε τον κάθε παίκτη ψυχολογικά μέχρι να φτάσουν τον Μορέιρα έστω και ψυχικά.

Πλέον μπήκαμε σε ρυθμούς ντέρμπι και δεν μιλούμε για τον ερμή επειδή αυτό θα ήταν αίσχος για το μεγαλείο και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απλά το Σάββατο καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς για να αναπληρώσουμε τις ελπίδες μας για τετράδα. Το πάρτυ ξεκινά από το πρωί στον σύνδεσμο μας που θα περιμένουμε και τα αδέρφια μας από τις άλλες πόλεις για να ξεκινήσουμε για πρώτη φορά την πορεία από τον πολυπόθητο σύνδεσμο που οργανώνουμε και κτίζουμε περήφανα εδώ και καιρό. Η μπουτίκ της ΘΥΡΑΣ 9 θα βρίσκεται στον σύνδεσμο από της 13:00. Ευπρόσδεκτα όλα τα αδέρφια από παντού για τραγούδια και συνθήματα από το πρωί.

Να καλωσορίσουμε πίσω στο σπίτι του τον αιώνιο αρχηγό που περιμένουμε εδώ και καιρό. Ως οργανωμένοι πιστεύουμε ότι μετά τον αχρείαστο τερματισμό του Σαβέβσκι ο Κώστας με τον Άκη είναι η καλύτερη επιλογή σε θέμα ψυχολογίας και ηθικού. Ελπίζουμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο που ανάλαβαν και είμαστε ευχαριστημένοι που πλέον προπονητές και οργανωμένοι έχουν ακριβώς τις ίδιες βλέψεις για την Βασίλισσα μας.

Τέλος, δεν έχουμε σκοπό ούτε να διχάσουμε αλλά ούτε και να μοιράσουμε τον κόσμο μας. Σκοπός μας είναι η ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να αρχίζει το σωματείο να ξεφεύγει από τον οικονομικό βάλτο που έβαλαν προηγούμενες διοικήσεις που είχαν τις ίδιες βλέψεις με την διοίκηση του τώρα. Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με άτομα που πολέμησαν την ΘΥΡΑ 9 και τις ιδέες της, αφού η ΘΥΡΑ 9 πλέον αποτελεί το αγνότερο κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε όμως διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά, όπως πάντοτε άλλωστε, για να επιστρέψει η Βασίλισσα εκεί που της αξίζει.

http://4.bp.blogspot.com/-vEWHpWnzBOc/UyGFFynOnvI/AAAAAAAAAMs/aQF-I4t-hr8/s1600/16466_340764220240_3329814_n.jpg

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines