Στέλιος Μυλωνάς εφ' όλης της ύλης


9 Jul 2013, 6:48 p.m. kifinescom

Μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε στον Στέλιο Παπαμωυσέως του Ράδιο Πρώτο ο Στέλιος Μυλωνάς. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε για όλα τα ανοικτά θέματα που απασχολούν τον κόσμο και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Προέδρου:

Για τα κριτήρια και το αυριανό παιγνίδι με Ξάνθη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται 200 χιλιάδες για να περάσει τα κριτήρια. Με 10000 κόσμο, με απλά μαθηματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει τα κριτήρια. Απλά πράγματα και χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο.

Ο κόσμος έκανε μια τιτάνια προσπάθεια τον Μάρτιο και μας βοήθησε αφάνταστα για να περάσουμε τα κριτήρια. Τα κριτήρια Ιουνίου είναι εξίσου σημαντικά και μέσω από διάφορες συμφωνίες με συνεργάτες, με πωλ΄βησεις παιχτών, με την συνεισφορά του κόσμου έστω και λιγότερη, είμαστε στο στάδιο που φτάσαμε, με 200 χιλιάδες να περνάμε τα κριτήρια. 

Για τον προϋπολογισμό και κατά πόσο εξαρτάται από την Ευρωπαϊκή πορεία

Προσπαθήσαμε να αποσυνδέσουμε το ένα με το άλλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει κάνει προϋπολογισμούς με δεδομένο ότι θα προχωρήσει στο Γιουρόπα λιγκ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ όμως αν φτάσουμε ως τα πλέιοφ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει μια οικονομική περισυλλογή με τον προϋπολογισμό του χρόνου να προβλέπεται πλεονασματικό στο μισό εκατομμύριο. Μειώσαμε το χρέος από τα 17 στα 14,5 εκατομμύρια και τα κέρδη μας θα πηγαίνουν εκεί. Με μιαν καλή πορεία στην Ευρώπη θα είμαστε πιο άνετοι για να ξοφλήσουμε τις προηγούμενες μας υποχρεώσεις. Ανεξάρτητα από την Ευρώπη όμως, θα είμαστε εντάξει με τον προϋπολογισμό μας. Παρόλο όμως το πλεόνασμα, θα χρειαστεί άλλο 1,5 με 2 εκατομμύρια για να πληρώνει τις υποχρεώσεις της. Άρα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για να βρεθούν αυτά τα λεφτά. Μισό με ένα εκατομμύριο μέχρι τον Σεπτέμβρη και τα υπόλοιπα τον Δεκέμβρη. Αν αυτό γίνει μέσω της Ευρώπης τότε καλώς. Δεν στηριζόμαστε όμως πάνω σε μια ζαριά. 

Το δάνειο και η περσινή προσπάθεια

Απογοητεύτηκα πάρα πολύ για το δάνειο που δεν έγινε, γιατί εγώ είχα αναλάβει προσωπικά το θέμα του δανείου. Ήταν πριν την 15η Μαρτίου, όμως επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστεύω ότι είναι βιώσιμος οργανισμός μετά από ένα συγύρισμα. Είχαμε συμφωνήσει στο συμβούλιο να κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις. Δεν ήξερα τι θα κάμουμε. Σαν άτομο και σαν συμβούλιο. Από το αδιέξοδο όμως μας έβγαλε ο κόσμος, γιατί όταν πήγαμε σ' αυτούς να μιλήσουμε ωμά και σταράτα και κάναμε πράγματα που δεν ήταν συμβατικά, αποφασίσαμε να πάμε εμείς προς τον κόσμο. Πήραμε τους παίχτες να δουν τι θυσίες κάνει ο κόσμος γι αυτούς και αυτό στο τέλος τα άλλαξε όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα σωματείο ΛΑΙΚΟ. Δεν μπορείς να τον αφήσεις εκτός. Αν τον αφήσεις αυτόν τον κόσμο εκτός, είσαι χαμένος. 

Το ψέμα είναι μπούμερανγκ. Θα έρθει κάποτε να σε βρει. Η αλήθεια μπορεί να πονέσει όμως μετά που θα ειπωθεί μπορείς να την αντιμετωπίσεις .

Υπάρχει περίπτωση να γίνει γήπεδο;

Είναι ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι θα κάνουμε τώρα γήπεδο. Δεν θέλουμε να δίνουμε λάθος εντυπώσεις. 

Τα ακριβά πακέτα της PrimeTel

Για το θέμα της συνδρομής στην PrimeTel, πρέπει να στηρίζουμε τους χορηγούς μας. Μπορεί να είναι κάπως ακριβό το πακέτο, περίπου 40-45€ τον μήνα. Όμως καλύπτει μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού μας. Στηρίζουμε τους χορηγούς μας γιατί κι εμείς στηριζόμαστε πάνω τους. Από την PrimeTel πληρωνόμαστε στην ώρα μας όπως ακριβώς προνοεί το συμβόλαιο μας.  

Μεταγραφικά θέματα

Για το θέμα Μιχάλη Κωνσταντίνου και επιθετικής ενίσχυσης

Ο προπονητής μας, έχει αναφέρει ότι εξετάζει 3-4 επιλογές. Μια απ' αυτές είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Όμως μας έχει τονίσει και σήμερα ότι δεν βιάζεται για την επιλογή του τρίτου επιθετικού. Εμπιστεύεται τους 2 που έχει και θα εξαντλήσει όλα του τα περιθώρια για την απόφαση του. Όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε. Η ομάδα έτσι κι αλλιώς δικαιούται άλλη μια προσθήκη στην πρώτη λίστα. Στην δεύτερη λίστα δικαιούται κι άλλους. Άρα δεν μπορεί να φέρει παραπάνω από 1 παίχτη για τον πρώτο κατάλογο. 

Για την διαφορά ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΕΝΠ για Χριστοφή

Συναντηθήκαμε. Είχαμε μια τεράστια διαφορά απόψεων. Ξαναμιλήσαμε και πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας θα τα βρούμε. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά συμφωνία. 

Για τους νεαρούς Κύπριους

Ο προπονητής μας πιστεύει στους νεαρούς Κύπριους, όπως και το συμβούλιο μας. Γι αυτό πήρε τόσους πολλούς μαζί του στην Πολωνία για να πάρει ιδίαν άποψη. Θα αποφασίσει τώρα που επέστρεψε η ομάδα στην Κύπρο για ποιοι θα παραμείνουν στην πρώτη ομάδα και θα μας ενημερώσει. 

Για το θέμα του Ζαϊμι και του Κωνσταντίνου

Για τον 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, μας ενδιαφέρει και θα δούμε αν ολοκληρωθεί. Για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου η απόφαση είναι στον προπονητή.

Μόνο στην Κύπρο ένας 20χρονος θεωρείται επένδυση;

Αν ήμουν σε άλλη χώρα θα συμφωνούσα ότι οι 20χρονοι δεν είναι επενδύσεις. Όμως επειδή είμαστε στην Κύπρο και λόγω κόστους παίχτες τέτοιας εμβέλειας θεωρούνται επενδύσεις.  

Ψάχνει παίχτες-επένδυση η ΟΜΟΝΟΙΑ

Προσπαθούμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές σε επίπεδο κόστους του Μγκούνι και μετά να τους μεταπωλήσουμε. Αυτό είναι το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρέπει να φέρνουμε παίχτες και να τους μεταπωλούμε. Όχι το αντίθετο. 

Υπάρχει περίπτωση αποχώρησης ποδοσφαιριστή;

Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει κάποιος λόγω των διαπραγματεύσεων μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουν όλοι συμβόλαιο και ακόμη και να μην συμφωνήσουμε είναι παίχτες της ομάδας μας με συμβόλαιο. Εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση, κάτι που ισχύει για όλους μας τους παίχτες. 

Πρόταση στον Εφραίμ

Υπάρχει πρόταση στον Γιώργο Εφραίμ. Νομίζω ότι στις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε μαζί του. Θεωρούμε ότι υπάρχει καλή προοπτική για να συνεργαστούμε. Ο Εφραίμ είναι έτοιμος και μπορεί και να προλάβει το πρώτο μας παιγνίδι στην Ευρώπη.

Ο Ατράντε;

Με τον Ατράντε έχουμε σχεδόν καταλήξει και την επόμενη βδομάδα έρχεται ο μάνατζερ του για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για άλλα 2 χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ κοντά.  Ο Σαβέφσκι έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του όμως δεν έχει σημασία. Όλοι ξέρουμε την σημασία του προπονητή μας και δεν θα δυσκολευτούμε να τα βρούμε όταν έρθει η ώρα.  

Τζόνι Λεόνι;

Μ' αυτόν τον ποδοσφαιριστή συμφωνήσαμε για το πως θα τελειώναμε την συνεργασία μας και μετά υπαναχώρησε. Τώρα προσπαθούμε να ξανασυμφωνήσουμε. Δεν θα αφήσουμε παίχτη να φύγει με εκκρεμότητα.  

Αγωνιστικά Θέματα

Τι να περιμένει ο κόσμος αύριο στο φιλικό

Είναι η πρόβα τζενεράλε. Θα δει ο κόσμος την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και οι νέοι παίχτες τον κόσμο. Να καταλάβουν που έχουν έρθει. Είναι σημαντικό ο κόσμος να έρθει. Είναι μόλις 10€ το εισιτήριο και 25€ μαζί με το Ευρωπαϊκό. Δεν είναι ακόμη έτοιμη η ομάδα όμως θα είναι ένας προπομπός για το τι θα ακολουθήσει. Είναι νωρίς ακόμη για κάποιους που έχουν στην ομάδα μόλις 10 μέρες. 

Για τις συγκρίσεις της περσινής ομάδας με την φετινή

Η σταθερότητα και η διάρκεια ήρθε μετά τον Γεννάρη. Ο κόσμος είχε υπομονή στα άσχημα αποτελέσματα, όπως του Αυγούστου που βγήκαμε εκτός Ευρώπης από τον Ερυθρό Αστέρα, όπως και στις αρχές του πρωταθλήματος. Άρα αυτή η ομάδα θέλει πίστωση. Δεν θα είναι η ίδια ομάδα όπως πέρσι, δεν πρέπει να περιμένει αυτό ο κόσμος.

Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο. Πρέπει όμως να κάνει υπομονή. Ο στόχος μας είναι στο πρώτο Ευρωπαϊκό να είμαστε έτοιμοι. 100% έτοιμοι δεν μπορούμε να είμαστε. Όμως να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε, απέναντι σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη των αδυνάτων και μια ομάδα (αν είναι η Ρουμάνικη) που έχει προϋπολογισμό ίσως μεγαλύτερο από τον δικό μας και σε καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας. 

Για τις αλλαγές στην ομάδα φέτος

Όλοι πιστεύαμε πέρσι ότι ο βασικός κορμός έπρεπε να κρατηθεί. Και πιστεύω ότι κρατήθηκε. Αν εξαιρέσουμε τον Χριστοφή που είχαμε πρόταση γι αυτόν που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Το ίδιο και για τον άλλο ποδοσφαιριστή που θέλαμε να κρατήσουμε, τον Άλβες του οποίου το συμβόλαιο δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε. Και μας βοήθησε πολύ ο άνθρωπος με την στάση του. Κάναμε ένα καλό ντηλ για τον Άλβες. Μια καλή συμφωνία, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 

Τι να περιμένει ο κόσμος στην Ευρώπη

Δεν θέλω να σχολιάζω αγωνιστικά. Αλλά αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να πάρουμε την πρόκριση παλεύοντας και τα δύο παιγνίδια. Θα είναι αποτυχία για μας να αποκλειστούμε, έστω κι αν η αντίπαλος είναι καλή και προέρχεται από καλύτερο πρωτάθλημα. Είμαι της φιλοσοφίας ότι την τύχη την κάνεις μόνος σου. Δεν σε τρέχει η τύχη, αλλά εσύ κάνεις αυτά που πρέπει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει αυτά που πρέπει για να προκριθεί. Δεν μετράει για μας αν είναι δύσκολος ο αντίπαλος τώρα ή στον επόμενο γύρο. 

Στο πρωτάθλημα;

Οι βασικοί μας αντίπαλοι θα είναι οι περσινοί που ήταν στην 4άδα, η Αελ και ο Απόλλωνας. Οι 6 καλές ομάδες. Και οι 6 χρειάζονται τον χρόνο τους για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Το πόσο καλοί θα είμαστε και το πόσο συνεπείς θα είμαστε στις υποχρεώσεις μας η κάθε μεριά, θα κρίνει και το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Το πρωτάθλημα είναι πάντοτε ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον τοποθετεί ο κόσμος από την πρώτη μέρα. 

Διοικητικά

Θέμα επενδυτή

Προσπάθησα πάρα πολύ για να βρω κάποιον άνθρωπο να αναλάβει την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου. Μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε το άτομο αυτό που θα αναλάβει. Μακάρι να βρούμε και θα είμαι ο πρώτος που θα τον καλέσει να αναλάβει την προεδρία.

Θέμα εταιρίας

Υπάρχει απόφαση της ΓΣ ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει σωματείο με μόνη διέξοδο την αύξηση των μελών μας. Έχουμε περίπου 2000 μέλη και μόλις οι 600-700 από αυτούς πληρώνουν. Τους καλώ όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑτες να γίνουν μέλη του Σωματείου. Διότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται μέλη!  Το έχουμε πει πολλές φορές. Σε συγκεντρώσεις, συναντήσεις και δεν υπάρχει ούτε μία εκκρεμότητα για οποιονδήποτε θέλησε να γίνει μέλος.

Ποτέ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε 15 προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος μέλος. Απλά βάλαμε κάτω μηχανισμούς για να εξετάζονται πιο γρήγορα οι αιτήσεις. Δεν υπάρχει σωματείο με πιο πολλά μέλη από την ομάδα μας. Οι διαδικασίες τώρα είναι πολύ πιο εύκολες. Γιατί δεν έρχονται; Θεωρώ ότι ήταν μύθος ότι δεν γίνονται μέλη. Τα 1500 μέλη που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κλειστό κλαμπ; 

Θέμα Χριστάκη Γεωργίου

Ο Χριστάκης Γεωργίου από την μέρα που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει κάποια σχέση. Καμιά αρμοδιότητα και καμιά επέμβαση. Δεν έχει καμία σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπηρέτησε την ομάδα από το πόστο του όσο καιρό την υπηρέτησε και αυτό τέλειωσε από την μέρα που έφυγε. 

Θέμα marketing και αγορές στο διαδίκτυο

14 Ιουλίου, θα ξεκινησει το online.  Ο οποιοδήποτε φίλος, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο θα μπορεί να αγοράσει ο,τι θέλει! Σε λίγες βδομάδες έρχεται και το OMONOIA ENERGY DRINK. Όλα αυτά υπολογίζουμε να μας φέρουν κέρδη περίπου μισού εκατομμυρίου. 

Ερωταπαντήσεις και Γενικά θέματα

Αν ικανοποιεί ο μέσος όρος εισιτηρίων της ομάδας

Ο μέσος όρος φέτος ήταν 9,5 χιλιάδες, αν εξαιρέσουμε τα κεκλεισμένων. Παλιά που είχαμε 11 και 12 χιλιάδες ήταν σε κάποια πολύ διαφορετική εποχή. Αυτή τη στιγμή έχουμε 6,300 διαρκείας. Άρα σε καλό δρόμο για να έχουμε μέσο όρο τις 10χιλιάδες  σε κάθε παιγνίδι. Ο μίνιμουμ στόχος των διαρκείας ήταν τα 5,500 και τον έχουμε ξεπεράσει. Ο μάξιμουμ στόχος μας είναι 9500. Έχουμε ήδη ένα ρεκόρ στις 8500 και βάλε και μόνο εμείς μπορούμε να το σπάσουμε. 

Για τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν αυτοί που δεν πάνε στο γήπεδο

Θα ήταν καλά όσοι μαζεύονται οργανωμένα να βλέπουν την μπάλα, να κάνουν μια εισφορά, όπως αυτό που κάναμε πέρσι με τον λαχνό των 5€. Πρέπει να οργανωθεί από τα κατατόπους ΣυΦι. 

Ανοιχτά θέματα με παλιές οφειλές

Ρουέδα και Μπουθόν. Με τον Οκκά υπάρχει απόφαση και είμαστε σε διαδικασία για να συμφωνήσουμε ενώ είμαστε και στο δικαστήριο. Από όσους έχουν φύγει, καινούριοι, έχουν φύγει διακανονισμένοι και δεν έχουμε κάτι καινούριο. 

Άλλα τμήματα

Όλα τα τμήματα έχουμε αποφασίσει ότι είναι ανεξάρτητα. Το μπάσκετ, το φούτσαλ, το βόλει και η ποδηλασία είναι αυτόνομα. Το φούτσαλ και η ποδηλασία είναι εξαιρετικά επιτυχημένα. Εμάς ο στόχος μας για τα άλλα δύο είναι να τα συντηρήσουμε έστω και σε δεύτερη κατηγορία. Αν κλείσουμε τα τμήματα είναι δύσκολο να ξανανοίξουν. Γι αυτό θα τα συντηρήσουμε και όταν έρθει ο καιρός θα το ξαναδούμε.

Σχέσεις με το ΔΣ της Ομοσπονδίας και τα διάφορα σώματα της

Βαρετές κουβέντες δεν έχουμε πει. Υπάρχουν όμως οι διαφωνίες μας. Σε πολλά θέματα. Προσπαθούμε με σωστή επικοινωνία να βρίσκουμε λύσεις, όχι μόνο με την ομοσπονδία αλλά και με τον κόσμο μας. Και με άλλα σωματεία. 

Σχέσεις με αποελ. 

Άριστες. Όπως και με τα άλλα σωματεία.

Θέματα Ομοσπονδίας

Δεν ξέρω αν ο νέος μαραθώνιος θα είναι μόνο αγωνιστικός. Αν ισχύσουν όλα αυτά που λέει η ομοσπονδία, αν και δεν γνωρίζω ακόμη ποια είναι τα κριτήρια τα μηνιαία, τότε ο μαραθώνιος ίσως να είναι και αγώνας κριτηρίων! Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι προς το παρόν. 

Δεν θυμάμαι να έχουμε ποτέ συμφωνήσει οι ομάδες για την μείωση. Το μόνο που έχει λεχθεί ήταν να γίνει μια έρευνα για τις προθέσεις των σωματείων. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί και δημόσια, ότι είμαστε υπέρ της μείωσης. Δεν γίνεται σε ένα αγώνα να πηγαίνουν 20 και 30 οπαδοί. Πρέπει να βρούμε νέες μεθόδους για να κάνουμε το πρωτάθλημα μας πιο ενδιαφέρον. Από μόνη της όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και κάποια άλλα σωματεία για να είμαστε ειλικρινής, δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή. Χρειάζεται το 75% των μελών της εκτελεστικής. 

Ο,τι και να λέμε, άμαν δεν γίνουν αλλαγές όλα μένουν τα ίδια. Δεν φτάνει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ ή το αποελ από μόνες τους για να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του ποδοσφαίρου μας. Σε κάποια φάση όμως οι αλλαγές θα είναι αυτονόητες. Αν αφαιρούνται συνεχώς βαθμοί τότε θα υποβαθμιστούν ομάδες. Είναι θέμα αλλαγής του καταστατικού αλλά χρειάζεται συναίνεση από τα υπόλοιπα σωματεία. 

Εμείς κάνουμε συνεχώς επαφές και συγκεντρώσεις. Και μ' αυτές βγαίνει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Έχουμε στείλει τις σκέψεις μας στην ομοσπονδία και αυτή με τη σειρά της προσπαθεί να κάνει κάποια βήματα όπως το central marketing. Να υπάρχει ένα κεντρικό σύστημα που θα φέρνει λεφτά και θα μοιράζονται στα σωματεία. Είναι και το στοίχημα. Όλοι παίρνουν λεφτά εκτός τα σωματεία που παίζουν μπάλα. Φέτος θα πάρουμε έστω και κάτι τις. Χάνονται οι χορηγοί από το ποδόσφαιρο, ο κόσμος δυσκολεύεται αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τα προβλήματα με την κρίση, τα 17 εκατομμύρια χρέος και την κακή της βαθμολογική θέση, κατάφερε να βγει Ευρώπη, να έχει πλεονασματικό προϋπολογισμό στη νέα σεζόν και να έχει προοπτική. Με την βοήθεια του κόσμου μας.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και ζητάμε πίστωση χρόνου. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τα φιλικά. Άλλες χρονιές που κερδίζαμε τα φιλικά ούτε καν πλησιάσαμε τη 2η θέση. 

Το καταληκτικό σχόλιο του Στέλιου Μυλωνά

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο εκ μέρους και του συμβουλίου, για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη. Αν δεν ήταν ο κόσμος σήμερα δεν θα υπήρχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αλλαγή φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης που έχουμε αποφασίσει από κοινού δεν θα σταματήσει. Ο κόσμος, το συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Και σαν Πρόεδρος αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Δεν περισσεύει κανένας ΟΜΟΝΟΙΑτης. Η αλλαγή φιλοσοφίας, να πάμε εμείς στον κόσμο μας, έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα. 

Πήραμε κάποιες ανάσες και από τον Σεπτέμβρη επιστρέφουμε στον κόσμο μας. Όχι μόνο για να μαζέψουμε λεφτά. Αλλά και οι παίχτες μας να ξέρουν που βρίσκονται. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Το να μείνει ο Λεάντρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ήταν θέμα μόνο οικονομικό. Ο κόσμος μας παίζει μεγάλο και σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές. 

Όσοι περισσότεροι μπορούν αύριο να έρθουν. Δέκα χιλιάδες, δέκα χιλιάδες. Σήμερα ανανέωσαν τις κάρτες τους διαρκείας άλλα 36 άτομα. Έχουμε τα προϊόντα μας και πολλά άλλα που έχουμε ως έκπληξη. Δεν σταματάμε και με τον κόσμο μας δεν φοβούμαστε κανέναν. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow Kifines