Κοντά σε Ρομπέρτο Γκαρσία


24 May 2014, 5:40 p.m. kifinescom

Κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Roberto Garcia που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα τις 2 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, βρίσκεται η Ομόνοια. 

Ο Ισπανός επιθετικός που φέτος δεν είχε και την πιο παραγωγική χρονιά, ενδιαφέρει πολύ την Ομόνοια και όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα μας. Όπως πληροφορούμαστε, οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πλέον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο Ηλίας Πούλλος και αν δεν προκύψει κάτι το συνταρακτικό θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα από την ομάδα μας. 

Η ηλικία του (βρίσκεται ήδη στα 34) δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Καϊάφα, που θεωρεί ότι ο Γκαρσία μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα. Άλλωστε η Ομόνοια δεν χρειάζεται απλά ένα επιθετικό για την επόμενη περίοδο αλλά δύο, δεδομένου ότι στην ομάδα υπάρχει και ο Ονησιφόρος Ρουσιάς και θέλει να έχει του χρόνου τουλάχιστον 3 αξιόμαχες επιλογές για τον κεντρικό κυνηγό. 

Έχει ήδη γραφτεί στον τύπτο, ότι ο Καϊάφας θέλει πέραν του Γκαρσία, άλλον έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας για τον οποίο θα δαπανηθεί και το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, πάντα με σεβασμό στους περιορισμούς του συνετού μπάτζετ της ομάδας. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Καμανά, για τον οποίο έγινε λόγος νωρίτερα. Την ίδια ώρα υπάρχουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι για τη θέση του φορ, τα οποία αξιλογούνται συνεχώς. 

Το βιογραφικό του Γκαρσία: 

* Στα στατιστικά της δεύτερης φωτογραφίας, οι συμμετοχές και τα τέρματα είναι επί του συνόλου των εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις

Βίντεο του Γκαρσία εν δράσει:

Goal 40m Roberto García Cabello - Xerez CD - SD Huesca 1 - 3 from colo1911 on Vimeo.

 

Follow Kifines