Περιμένει τον Puygrenier το Τριφύλλι


23 May 2014, 3:41 p.m. kifinescom

Τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Καραμπουκσπόρ, Sebastien Puygrenier περιμένει η Ομόνοια για τελικές συζητήσεις. Με προϋπηρεσία σε Τουρκία, Γαλλία, Αγγλία και Ρωσσία, ο 32χρονος αμυντικός αποτελεί μια έμπειρη λύση για την άμυνα της ομάδας μας. 

Χωρίς να μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει εν τέλει στην ομάδα μας, ο Γάλλος ενδιαφέρει την ομάδα εφόσον ο Καϊάφας έχει ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτησή του. Πρόκειται για ένα δυνατό και ψηλό αμυντικό (1.88) που η προϋπηρεσία του σε Νανσί, Μπόλτον, Μονακό και Ζενίτ μιλάει από μόνη της ως προς την ποιότητα και την ικανότητα του να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο. 

Όπως φαίνεται και πιο κάτω στα στατιστικά του, ο ποδοσφαιριστής παρότι αμυντικός έχει σκοράρει και αρκετά τέρματα στη καριέρα του, εκμεταλλευόμενος τον όγκο και το ύψος του στα αντίπαλα καρέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν από την εφημερίδα Goal News, ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την ομάδα μας και αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό θα αποτελέσει την 6η μεταγραφή για την ομάδα μας στη φετινή μεταγραφική περίοδο. 

Ο Πιουγκρενιέρ παρότι φέτος με την Καραμπουκσπόρ δεν έχει και τόσες πολλές συμμετοχές, είχε γενικά στη καριέρα του γεμάτες σεζόν. Δείτε το πλήρης ιστορικό του από την ιστοσελίδα Wikipedia: 

 

 

Follow Kifines