Να σταλούν τα μηνύματα απ' αυτή τη βδομάδα


10 Aug 2014, 8:19 a.m. kifinescom

Είναι ξεκάθαρο στο μυαλό όλων ότι για να βρεθεί η ομάδα μας στους ομίλους του Europa League χρειάζεται υπέρβαση. Για να γίνει αυτή η υπέρβαση πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Έχοντας αυτό κατά νου πιστεύουμε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να δείξει πόσο πιστεύει σ' αυτήν την ομάδα και ο καλύτερος τρόπος για να το πράξει αυτό είναι με το να κυκλοφορήσουν ΑΜΕΣΑ τα εισιτήρια του επαναληπτικού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βγάλει τα εισιτήρια της αναμέτρησης σε διάθεση από αυτή τη βδομάδα και ο μοναδικός ΛΑΟΣ της, με την προαγορά του εισιτηρίου θα στείλει τα μηνύματα πίστης προς την ομάδα για να ταξιδέψει στη Ρωσία νοιώθοντας ότι μπορεί να φέρει το παιγνίδι στην Λευκωσία για το ματς της ζωής μας! 

Επίσης θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει το παν για να γεμίσει το ΓΣΠ. Ας το σκεφτούν καλά πριν ανακοινώσουν τις τιμές των εισιτηρίων λοιπόν και ας λάβουν υπόψιν τους τις εισηγήσεις του κόσμου για κλιμακωτό εισιτήριο ανάλογα της εξέδρας. Θεωρούμε ότι το ματς με την Δυναμό μπορεί να γίνει το πιο εμπορικό παιγνίδι της ιστορίας μας στο ΓΣΠ, με την σωστή τίμηση των θέσεων. 

Το έχουμε γράψει τον τελευταίο καιρό αρκετές φορές ότι η τιμή του εισιτηρίου στο Βόριο Πέταλο πρέπει να πέσει για να προσελκύσει αυτό παραπάνω κόσμο. Να δοθεί και η ευκαιρία σε κόσμο που δυσκολεύεται να πάει γήπεδο, να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά. Είμαστε της άποψης ότι με το εισιτήριο της Βόριας σε ενιαία τιμή στα 12 ευρώ θα γίνει ανάρπαστο από τις πρώτες μέρες. Αν επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ σεβαστεί τον κόσμο και δεν μπει στον πειρασμό να αυξήσει την είσοδο από την υφιστάμενη τιμή γενικής εισόδου στα 20€, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε και για το Sold Out. 

Θα μπορούσε λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ, συνοψίζοντας τα πιο πάνω, να βγάλει ειδικές τιμές για την ερχόμενη βδομάδα. Για όσους αγοράσουν το εισιτήριο από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη πχ, να ισχύσει πιο χαμηλή τιμή εισιτηρίου και από την Παρασκευή να γίνει λόγου χάρη 25€ το εισιτήριο εισόδου για την Δυτική/Ανατολική. 

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα άλλωστε στο Κίμκι, νοιώθουμε ότι στην έδρα μας μπορούμε για μεγάλα πράγματα αν καταφέρουμε να γεμίσουμε το ΓΣΠ. Πιστέψτε το όλοι αυτό και στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει κερδισμένη. Όποια κι αν είναι η κατάληξη στις αναμετρήσεις με την Δυναμό. 

Follow Kifines