Υπάρχει χάσμα αντιλήψεων


17 Sep 2014, 7:19 p.m. kifinescom

Δυστυχώς δεν θα υπάρξει η συναίνεση που όλοι ζητούσαν και η εξομάλυνση στις σχέσεις οργανωμένων και διοίκησης. Κι αυτό γιατί οι αντιλήψεις του Πρόεδρου για τους οργανωμένους πολύ απλά δεν μπορούν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο 

Ο Πρόεδρος στη σημερινή συνάντηση έδειξε και πάλι ότι θεωρεί ότι βρίσκεται σε θέση ισχύς. Ο Σεραφείμ θεωρεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει αν καταφέρει να απομονώσει την Θύρα9.

Δεν χρειάζεται βέβαια να το πει επί λέξη. Το κάνει ξεκάθαρο με την στάση του και τον τρόπο με τον οποίο μιλά για τους οργανωμένους. Το κάνει ξεκάθαρο με την απόφαση του να πάρει τα εισιτήρια από το φαν κλαμπ των οργανωμένων και ακόμη και σήμερα στη συνάντηση που έγινε για να λυθεί η όλη παρεξήγηση, έδειξε και πάλι την πρόθεση του να χρησιμοποιήσει το θέμα αυτό ως μοχλό πίεσης για να κατευθύνει τους οργανωμένους εκεί που τους θέλει ο ίδιος. 

Στην απόλυτη υποταγή ή στην έξοδο. 

Ίσως να θεωρεί ο Πρόεδρος ότι οι οργανωμένοι είναι λίγοι. Ίσως να θεωρεί ότι στη θέση τους θα έρθουν άλλοι..."πιο καλοί" φιλάθλοι. Πιο "υπάκουοι"...

Πιο της..."γραμμής"...

Ίσως ακόμη ο Πρόεδρος να θεωρεί ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος και έχει επιτέλους την ευκαιρία μετά το 2008 να ανταποδώσει το πικρό ποτήρι που τον πότισαν οι οργανωμένοι, ως οι πρωτοστάτες στο να απομακρυνθεί ο Σεραφείμ από την προεδρική του θέση. 

Δυστυχώς όμως, Πρόεδρε, έχεις λάθος. Και ακόμη χειρότερα, ξεκίνησες έναν πόλεμο που αποκλείεται να έχει στο τέλος νικητή την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Follow Kifines