Από 2 μέχρι 5 οι επιστροφές


23 Feb 2015, 12:19 p.m. kifinescom

Επειδή δεν γίνεται όποτε έρχονται μαζεμένες απουσίες να αγωνιζόμαστε με την ΑΕΛ, μάλλον ικανοποίηση πρέπει να νοιώθει ο πάγκος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την επιστροφή ποδοσφαιριστών ενόψει αποελ.

Ασσίς και Ούτσα εξέτισαν την ποινή τους και με "καθαρό μητρώο" πλέον μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας στη δύσκολη συνέχεια αρχής γενομένης με το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Ασσίς προσθέτει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα μας και εφόσον η ομάδα κέρδισε εν τη απουσία του την περασμένη βδομάδα, ίσως αυτή η 15νθήμερη "άδεια" από την αγωνιστική δράση, να του έδωσε και κάποιες ανάσες που τις χρειάζεται μετά από 2 γύρους πρωταθλήματος, 22 συμμετοχές και 1607 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην απουσία (και) του Ούτσα έγιναν σοβαρές ανακατατάξεις στην άμυνα, αφού ο Καϊάφας άλλαξε την αμυντική γραμμή κατά το ήμισυ αφού έδωσε φανέλα βασικού στον Γκουλόν και στον Χάρη Κυριάκου. Η επιστροφή του Γεωργιανού, δίνει στον προπονητή μας μια καλή επιλογή τόσο για το δεξί άκρο της άμυνας όσο και για τη θέση στο κέντρο της ίδιας γραμμής. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από την πιθανή επιστροφή του Ρούνιε που έμεινε εκτός αποστολής το Σάββατο, χωρίς να γίνεται αναφορά στο μέγεθος του τραυματισμού του. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει κάτι το πολύ σοβαρό, άρα ίσως να επιστρέφει και αυτός το ερχόμενο Σάββατο.

Τέλος, το ιατρικό τιμ περιμένει να δει την πορεία των Ρόντρι και Φυλαχτού στις πρώτες προπονήσεις της βδομάδας. Και οι δύο βρίσκονται σε πορεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση, όμως εναπόκειται στον προπονητή σε περίπτωση που είναι έτοιμοι από πλευράς υγείας το αν θα τους χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Οι σίγουροι απόντες από το μεγάλο ντέρμπι, θα είναι οι Ποτέ και Ρούμπιο που δεν αναμένεται να μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις πριν το τέλος του Μάρτη.

Follow Kifines