Τιμωρημένος στην Ιταλία ο Ντι Μπέλο που έκανε το μαύρο άσπρο στο Τσίρειο


16 Feb 2020, 11:20 p.m. kifinescom

Πολλά τα λάθη από τον Ιταλό Ντι Μπέλο στο Τσίρειο που παρά την μέτρια εικόνα της ομάδας μας έχουν αδιαμφισβήτητα στοιχίσει.

Αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Ακιντόλα στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδινε τις κάρτες που θα έπρεπε στα σκληρά φάουλ της ΑΕΛ, σταματούσε με κάθε τρόπο τις επιθέσεις μας για ανύπαρκτα φάουλ και στέρησε στον Ακιντόλα ένα γκολ στο 86' αφού σφύριξε φάουλ φάντασμα την ώρα που ο ποδοσφαιριστής μας ήταν έτοιμος για την ανατροπή. Όσο για την μη δοθείσα κόκκινη κάρτα στον Ράσο...κατά τα άλλα είναι και καρτάκιας ο Ιταλός!

Τώρα το να προσπαθήσεις να καταλογίσεις πρόθεση σε ένα ξένο διαιτητή είναι κάπως...παρατραβηγμένο. Αν και έχουμε δει πολλά παρατραβηγμένα πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνονται κατά καιρούς. Απλά να θυμίσουμε τι είχε γίνει την τελευταία φορά που ήρθαν ξένοι διαιτητές και τα όσα ακούγονταν για τους ανθρώπους που τους συνόδευαν πριν σφυρίξουν.

Εν πάση περιπτώσει ας αγνοήσουμε το πιο πάνω και ας επικεντρωθούμε ότι αντικειμενικά ο Ιταλός τα έκανε μαντάρα στον αγώνα με την ΑΕΛ. Με αυτό κατά νου ας δούμε και γιατί ο Ιταλός είχε "ελεύθερο" αυτό το Σαββατοκύριακο για το ταξιδάκι στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στον Ιταλικό Τύπο, ο κύριος Ντι Μπέλο έχει τιμωρηθεί από την εκεί ομοσπονδία για τα ακαταλαβίστικα που έκανε στον κρίσιμο αγώνα της 23ης αγωνιστικής μεταξύ της Πάρμα και της Λάτσιο όπου αρνήθηκε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό για την Πάρμα. Ως αποτέλεσμα αυτού απουσίαζε από τους ορισμούς αυτού του Σαββατοκύριακου.

Μας θύμισε την ιστορία πριν κάτι χρόνια που οι αγαπημένοι διεθνείς της επιτροπής διαιτησίας πήγαιναν στον Λίβανο για διαιτησίες όποτε ήταν "τιμωρημένοι" στο δικό μας πρωτάθλημα. Τέτοιες τιμωρίες να μας έδιναν και εμάς τα αφεντικά μας...

Αυτά λοιπόν για τον κύριο Ντι Μπέλο ο οποίος κατάφερε σήμερα να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον πάγκο της ομάδας μας.

Αυτούς τους ξένους να περιμένουμε από την ΚΟΠ για την συνέχεια;

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines