"Τα σωματεία δεν σέβονται τον Κουτσοκούμνη...τον φοβούνται"


12 Feb 2015, 12:56 p.m. kifinescom

"Οι Προέδροι των Σωματείων πρέπει να σταματήσουν να στηρίζουν τον Κουτσοκούμνη" δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Μάριος Παναγή.

Με αφορμή το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία, ο Μάριος Παναγή εξάγγειλε νέες αποκαλύψεις και νέα δημοσιογραφική διάσκεψη με μοναδικό θέμα το κεφάλαιο Κουτσοκούμνη. "Αν μετά τα όσα πω ο Κουτσοκούμνης παραμείνει στη θέση του τότε δείχνει ότι δεν έχει καθόλου αξιοπρέπεια" τόνισε ο πρώην διεθνής διαιτητής.

Με βαριά γλώσσα λοιπόν, ο Παναγή ξεκαθάρισε ότι τόσο ο Κουτσοκούμνης όσο και ο Κούμας, καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και επιβάλλουν με διάφορα τεχνάσματα την σιωπή των παραγόντων οι οποίοι τους φοβούνται. Ως παράδειγμα του πιο πάνω, έδωσε τον πρόσφατο κανονισμό για τις δηλώσεις παραγόντων που επιβάλλει την πληρωμή προστίμων άμεσα με την απειλή της αφαίρεσης βαθμών.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα, αφού κατονόμασε τους δύο μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου μας ως "καταστροφείς" του ποδοσφαίρου και κάλεσε τους προέδρους των Σωματείων να τερματίσουν την στήριξη τους προς την ηγεσία της ΚΟΠ γιατί στο τέλος θα πρέπει να λογοδοτήσουν και οι ίδιοι. Στήριξη, που όπως εξήγησε ο διαιτητής, δεν πηγάζει από τον σεβασμό προς το άτομο του Κουτσοκούμνη, αλλά από τον τρόμο για την δύναμη που έχει συσσωρεύσει.

Εν αναμονή λοιπόν των νέων εξελίξεων και αποκαλύψεων...

 

Follow Kifines