Αψίδα; Σ' αυτούς; ΠΟΤΕ!


11 May 2013, 8:45 p.m. kifinescom

Η αψίδα στον πρωταθλητή είναι ένας θεσμός ο οποίος προϋποθέτει σεβασμό και αναγνώριση για τον κάτοχο του τίτλου. Θεωρούμε ότι καμιά από τις δύο προϋποθέσεις δεν υφίστανται, άρα ούτε καν ηθικά δεν υποχρεούται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει αψίδα στα λάστιχα.

Ούτε και "νομικά" υποχρεούται η ΟΜΟΝΟΙΑ να παραταχθεί και να αποδώσει οποιαδήποτε τιμή στον ψευδοπρωταθλητή αποελ. Γι αυτό αν για κάποιους τίθεται θέμα και δίλημμα για το αν πρέπει αύριο στις 6 παρά κάτι οι ποδοσφαιριστές που τους κλάπηκε ένας τίτλος φέτος, βάσει των όσων έγιναν στον πρώτο γύρο κυρίως αλλά και στα μεταξύ μας παιγνίδια, τους παρακαλούμε να διαβάσουν τα πάρα κάτω που έγραψε ένα μέλος του φόρουμ μας πριν λίγες μέρες. 

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΡΩΜΟΛΑΣΤΙΧΑΡΗ ΓΙΕ ΤΗΣ ΤΑΝΑΠΟΥΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 1996 ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΓΑΜΟΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ-ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ)

ΟΤΑΝ ΤΟ 1998 ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΙΤΛΟΥ

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΓΑΛΟΖΙΚΙΤΡΙΝΕ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 2002 ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΕΣΤΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΥ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΑΔΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ...

ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2010 , ΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΗΔΗ, ΕΚΑΜΑ ΟΤΙ ΚΑΜΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ.

ΕΓΩ ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΙΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕΣ ΟΦΕΛΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΤΟ 1992 ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-2 , 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΙΤΛΟΥ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12/5/2013 Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟΥΚΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 65 (ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΑΣ) ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ1. ΤΟ 1996 ''ΑΠΟΛΙΤΙΚ'' ΦΛΩΡΕ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ -ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕ ΟΠΑΔΕ- ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ. ΦΩΝΑΖΕΣ ΡΥΘΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΣΥ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ. ''ΚΡΙΣ ΚΑΙ 'ΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΣΥ''

ΥΓ2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ...

ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΠΝΟΣ... ΑΠΟ ΦΟΒΟ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΘΡΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΝΙΩΣΕΙΣ

 Σ' αυτούς αψίδα; ΠΟΤΕ!

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines