«Β. Δημητρίου παρέδωσε την σφυρίχτρα!»


13 May 2013, 10:58 a.m. kifinescom

Η οργή και η αγανάκτηση που δικαιολογημένα νοιώθει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και η κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ μετά τα χτεσινά γεγονότα στο ΓΣΠ, είναι πιο έντονα από ποτέ. Τα διαιτητικά λάθη ήταν για ακόμα μια φορά μονόπλευρα και εν πολλής καθόρισαν και το χτεσινό αποτέλεσμα.

Τα είδαμε, τα αναλύσαμε, τα καταδικάσαμε. Να τα καταγγείλουμε που; Στην επιτροπή διαιτησίας του Χανς Ρέικβαρτ και τον συμβουλατόρων του; Σε αυτούς δηλαδή που όρισαν τον πλέον αναρμόδιο να διαιτητεύσει ένα τέτοιο παιχνίδι;

Τους καταγγέλλουμε λοιπόν σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Τους καλούμε να δώσουν οικιοθελώς τις παραιτήσεις τους. Παραιτήσεις τις οποίες απαιτούμε εδώ και καιρό και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε σε κάθε ευκαιρία. Δεν νοείται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με αυτούς στις θέσεις τους. Απαιτούμε ριζική αναδιάρθρωση της Επιτροπής Διαιτησίας, με νέα άτομα κοινής αποδοχής αλλά κυρίως αξιόπιστα.

Βασίλη Δημητρίου παρέδωσε την σφυρίχτρα. Η ανάδειξή σου ως κορυφαίου διαιτητή αποτελεί όνειδος για το άθλημα και ντροπή για τους συναδέλφους σου.

Στο να παρακολουθήσουμε μία από τις χειρότερες διαιτησίες στα χρονικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου, πρωταγωνίστησαν και οι δύο βοηθοί διαιτητές του χθεσινού αγώνα. Η Αγγέλα Κυριάκου δεν υπέδειξε οφ-σάιντ στο τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Σωτήρης Βίκτωρος επιστράτευσε κάθε ικμάδα της φαντασίας του για να ακυρώσει ως οφ-σάιντ κανονικό γκολ που σημείωσε η ομάδα μας, στερώντας της το δικαίωμα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη.

Ενημερώνουμε πως δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καταγγελία της διαιτησίας, διότι σεβόμαστε τα χρήματα που προσφέρει ο κόσμος μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα χρήματα που θα ξοδεύαμε ως παράβολο για καταγγελία της διαιτησίας, θα τα δώσουμε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Κλείνουμε με τον κόσμο μας. Αυτή την ώρα χρειάζεται συστράτευση και συσπείρωση. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά την ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σαν μοναδικό συμπαραστάτη τον κόσμο της και κανένα άλλο. Με αυτόν ασπίδα και δόρυ θα συνεχίσει τον αγώνα της. Και αυτόν θα βρίσκει μπροστά του ο οποιοσδήποτε επιχειρήσει να βλάψει αυτό το μεγάλο Σωματείο.

Το Σάββατο πάμε όλοι ΓΣΠ, στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας από το 1 ως το 90 και τους σπρώχνουμε στην νίκη. Μία νίκη που θα εξασφαλίσει στην ομάδα μας ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που είναι το ελάχιστο που δικαιούται μέσα από την τεράστια προσπάθεια που έγινε από όλους στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φετινή σεζόν.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines