Έντονος ο πρόεδρος για τη διαιτησία


12 May 2013, 7:37 p.m. kifinescom

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι από τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Στέλιο Μυλωνά, που στάθηκε σε 3 καθοριστικές φάσεις του αγώνα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού έδωσε τα συγχαρητήρια στο αποελ και τον προπονητή του και ξεκαθάρισε πρώτα ότι τα όσα έχει να πει αφορούν την διαιτησία και όχι τους αντιπάλους στο σημερινό παιγνίδι. 

Τα όσα θα πω δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα του αποελ. Έχουν να κάνουν με την διαιτησία και κανέναν άλλο. Απλά θα πω για κάποιους κανονισμούς

Ένας ποδοσφαιριστής είναι οφσάιντ όταν δεν καλύπτεται από 2 παίχτες της άλλης ομάδας. Αυτό συνέβηκε στο 3ο γκολ του αποελ και δεν έπρεπε να μετρήσει.

Όταν υπάρχει παίχτης που δεν συμμετέχει στη φάση και ακυρώνεται το γκολ είναι λανθασμένο. Αυτό έγινε στη φάση μετά το 4-3 που έπρεπε να είχαμε ισοφαρίσει

Όταν χτυπάς ποδοσφαιριστή, είτε καταλάθος είτε επίτηδες με τα δύο πόδια, όπως στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος στον Σπούγκιν είναι απευθείας κόκκινη. Ο ίδιος διαιτητής αν θυμάστε, που απέβαλε τον μαργκάσα στο παιγνίδι με το αποελ. 

Για το πέναλτι δεν έχω άποψη. Ίσως ήταν, ίσως δεν ήταν, δεν θέλω να πω κάτι.

Δεν έχει να κάνει με το αποελ.Το τονίζω και το επαναλαμβάνω. Έχει να κάνει με το επίπεδο της διαιτησίας μας 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines