Τζ. Κάρβερ: «Δύσκολο τακτικά παιγνίδι το οποίο στο τέλος μας απογοήτευσε»


26 Nov 2016, 9:22 p.m. kifinescom

Ο Τζον Κάρβερ συνεχάρηκε μεν τον Πάμπο Χριστοδούλου στη διάσκεψη των προπονητών, όμως τόνισε ότι μπορούσε και η δική μας ομάδα να φύγει με την νίκη απ' το Τσίρειο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζον Κάρβερ

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Είχα πει στους παίχτες ότι θα είναι μια διαφορετική δοκιμασία το σημερινό παιγνίδι. Νομίζω ανταποκριθήκαμε σωστά και ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος.. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, όπως η φάση με τον Ματ, ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο θα βοηθήσει τον τερματοφύλακα μας να μάθει κάποια πράγματα, παρότι είχε και σήμερα καλή παρουσία.

Ήταν ένα δύσκολο ματς στην σκακιέρα των προπονητών που ήθελε πολλή τακτική και από τους δύο πάγκους. Ήταν απολαυστικό το παιγνίδι όμως απογοητευτικό για μας στο τέλος. Πρέπει να πω ότι και ο διαιτητής έπαιξε το ρόλο στο να γίνει ένα καλό ματς. Περιμένω πολύ για το επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί. 

Από την πλευρά του, ο Χριστοδούλου δήλωσε:

Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ένα δεύτερο ντέρμπι μετά το αποελ. Θα συμφωνήσω ότι ήταν δυο ομάδες με τη δική τους τακτική στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά ήμασταν η ομάδα με τον έλεγχο. Κινδυνεύσαμε στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους. Μπορούσαμε να δεχτούμε το γκολ λίγο πριν το βάλουμε εμείς και να χάσουμε. 

Βάσει του παιγνιδιού όμως ήμασταν η ομάδα που ήταν πιο κοντά στη νίκη και την δικαιούμαστε, όμως μπορούσαμε να το χάσουμε όπως εξελίχθηκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. 

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines