Είμαστε πια πρωταθλητές!


11 May 2021, 10:01 a.m. kifinescom

Τα πανηγύρια άρχισαν μετά το ματς της περασμένης Τρίτης με αντίπαλο την ΑΕΚ όμως η τελετή παράδοσης της κούπας του Πρωταθλητή και η απόλυτη αποθέωση όλων όσων είχαν συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου , πραγματοποιήθηκαν χθες σε ΓΣΠ και Ηλίας Πούλλος. 

Η 10η Μαίου του 2021 θα μνημονεύεται ως η αποκορύφωση της σημαντικότερης και πιο επιτυχημένης χρονιάς στην ιστορία της ομάδας μας. Μιας χρονιάς που μας έδωσε πράγματα που ζητούσαμε εδώ και χρόνια. Δεν ήταν μόνο τα 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα αλλά και η απουσία μας από ευρωπαικούς ομίλους η οποία επιτέλους τερματίστηκε στην φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Όπως λέει το τραγούδι των Φατμέ που έπαιζε χθες από τα μεγάφωνα του ΓΣΠ "είμαστε πια Πρωταθλητές...έρχονται άλλες εποχές". 

Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον. Να έρθουν επιτέλους οι άλλες εποχές, που μεταφράζεται σε κατάκτηση κι άλλων τίτλων, το να κυριαρχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Όλα αυτά βάζοντας τα θεμέλια για να είναι υγιείς και να μπορεί να πρωταγωνιστεί χωρίς να μπαίνει ποτέ ξανά σε ποδοσφαιρικό μεσαίωνα και ανυποληψία. 

Ακούγοντας ψες τις δηλώσεις του Προέδρου της Εταιρίας, Σταύρο Παπασταύρου, φαίνεται ότι υπάρχει συναντίληψη: 

"Ήταν δύσκολο, πιο δύσκολο από ο,τι περίμενα για να πάρουμε τον τίτλο. Όμως τώρα ξέρουμε τον τρόπο και στόχος είναι να συνεχίσουμε στα επόμενα χρόνια να είμαστε πρωταγωνιστές"

Πιο δύσκολο από όσο ακούγεται, όμως με τις σωστές επιλογές και επιμονή στον σωστό τρόπο λειτουργίας, μπορούμε να το καταφέρουμε. 

 

Follow Kifines