Πράσινος ο Hector Yuste


20 May 2021, 8:56 p.m. kifinescom

Η πρώτη μεταγραφή της Ομόνοιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός. Ο Έκτορ Γιούστε, που από τον Ιούλιο του 2017 αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού, έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα μας. 

Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια για απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούφτνερ κατά πάσα πιθανότητα έχει δυσκολέψει για το παρόν στάδιο, έτσι κρίθηκε αναγκαίο να έρθει στην ομάδα ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τους Λανγκ, Χούμποτσαν και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας. Δεν λέμε ότι έχει ναυαγήσει, αφού υπάρχει ακόμη η ελπίδα ότι θα μπορέσει η ομάδα να πάρει τα δικαιώματα του. Όμως με το πρώτο επίσημο παιγνίδι να είναι στα μέσα Ιουλίου και ιδιαίτερα με την σημαντική πρώτη αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ να τοποθετείται εντός Ιουλίου, η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία αφού Χούμποτσαν και Λανγκ θα απουσιάζουν όλο τον Ιούνιο για το Γιούρο.

Η ανακοίνωση που στάληκε με SMS: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ, ΕΚΤΟΡ ΓΙΟΥΣΤΕ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ο Ισπανός 33χρονος αμυντικός έχει παραστάσεις από το ισπανικό ποδόσφαιρο αφού πέραν του Απόλλωνα δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού. 

Έχει αγωνιστεί σε Cartagena, Las Palas, Salamanca, Cadiz, Granada, Racing, Hercules και Mallorca, από την οποία αποχώρησε το 17 για χάρη της ομάδας της Λεμεσού. 

 

 

 

Follow Kifines