Η μόνη επένδυση που μετράει


19 Sep 2022, 10:43 p.m. kifinescom

Στα πολλά που ακούστηκαν τις τελευταίες βδομάδες στα διαδικτυακά γκρουπ, φόρα και καφενέδες, ένα θέμα που ίσως να πέρασε στα χαμηλά είναι η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για το Μακάριο στάδιο. 

Να ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξ αρχής ότι δεν κατέχουμε καμία πληροφόρηση επί του θέματος. Διαβάσαμε και εμείς, όπως και οι αναγνώστες μας, ο,τι γράφτηκε στον τύπο για εκ νέου αποστολής αιτήματος στον ΚΟΑ για απόκτηση του Μακαρίου υπό το καθεστώς μίσθωσης , με τα ίδια δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του Στέλιος Κυριακίδης και της Πάφος FC. 

Στα δικά μας μάτια, αν ιυοθετηθεί ως γεγονός ότι η Διοίκηση της ομάδας και δη ο Πρόεδρος και κύριος χρηματοδότης της, κοιτάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ανέγερης γηπέδου για την ομάδα μας, αυτή αποτελεί την μία και μοναδική επένδυση που μετράει στη προσπάθεια να γιγαντωθεί η ήδη μεγάλη ομάδα μας. 

Αυτό θα τερματίσει τις ανούσιες συζητήσεις και φημολογίες για πώληση των μετοχών του Προέδρου και δίνει το στίγμα ότι στην Ομόνοια χτίζονται οι βάσεις όχι απλά για να είναι ανταγωνιστική ως προς τους αγωνιστικούς της στόχους, αλλά και για να γίνει παντοδύναμη αποκτώντας την δική της έδρα. 

Καμιά μεταγραφή που έγινε, θα γίνει ή ακόμη δεν έγινε δεν μπορούν να συγκριθούν με το να αποκτήσει η Ομόνοια δικό της γήπεδο. Η ανέγερση ιδιόκτητου (έστω και με μίσθωση αλλά με 100% ιδιόκτητη διαχείρηση) όπως και η δημιουργία σύχρονου προπονητικού κέντρου είναι οι επενδύσεις που θα αλλάξουν το επίπεδο μας και κατά την άποψη του γράφων θα βάλει την Ομόνοια σε μια τροχιά επιτυχίας μακροπρόθεσμα με διάρκεια. 

Η απάντηση του ΚΟΑ στην Πάφο FC αποτελεί ένα προηγούμενο που πλέον αφαιρεί κάθε πιθανό "κώλυμα" πάνω στο οποίο μέχρι σήμερα η διοίκηση της ανώτατης αθλητικής αρχής της πολιτείας πατούσε, για να αποφύγει τα επανηλειμμένα μας αιτήματα για το απαρχαιωμένο στάδιο της Λευκωσίας. 

Follow Kifines