Ο Gary Hooper η 9η μεταγραφή της ομάδας μας


2 Sep 2022, 9:54 p.m. kifinescom

Λίγο πριν να εκπνεύσει η διορία εγγραφής ανέργων ποδοσφαιριστών η ομάδα μας ανακοίνωσε την μονοετή συνεργασία της με τον πολύπειρο Άγγλο επιθετικό Γκάρι Χουπερ.

Ο Χούπερ αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο για την Σέλτικ επί καιρώ Λένον έχοντας παραστάσεις με γκολ και ασίστ από οποίο πρωτάθλημα κι αν έχει περάσει . Αγωνιζόταν μέχρι φέτος στη Wellington Phoenix της Νέας Ζηλανδίας (αγωνιζόμενος στην Αυστραλέζικη Λίγκα) ενώ έχει ως μεγαλύτερο παράσημο το ότι είναι ο πρωτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε Premier League, Championship , League One και Two , FA Cup, League cup, Football League Trophy, FA Trophy, UEFA Champions και Europa League , όπως επίσης και Scottish Premiere League , Cup και League . 
 

Αν ο ποδοσφαιριστής αυτός ερχόταν πριν τρία χρόνια στην Ομόνοια , θα έπεφταν ίσως τα τσιμέντα , όμως η ανετοιμότητα του αλλά και ο τρόπος απόκτησης του αφήνει πολλά ερωτηματικά . Ο ποδοσφαιριστής είναι στην Κύπρο με την ομάδα και προπονείται εδώ και πέντε μέρες. Η απάντηση της ομάδας σε ανεπίσημο επίπεδο ήταν ότι ο Γκάρι Χοπερ απλά προπονείται με την ομάδα λόγω της φιλικής του σχέσης με τον προπονητή μας . Επίσης η ο Ομόνοια επίσημα δήλωσε χτες ότι ο προπονητής δεν θέλει άλλο ποδοσφαιριστή και είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει. Κάτι πρέπει να έδειξε ο Χοπερ στις λίγες μέρες του στο Ηλίας Πούλιος για να εγγραφεί. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε ...

Η ετοιμότητα αλλά και η ποιότητα του ποδοσφαιριστή θα φανεί στο γήπεδο.  Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον καλωσορίσουμε και να του ευχηθούμε τα καλύτερα 

 

Η ανακοίνωση της ομάδας μας 

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 34χρονου Άγγλου επιθετικού, Gary Hooper, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Wellington Phoenix. 

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας ενός έτους. 

Ο Gary Hooper πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στη Celtic FC, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League και αναδείχθηκε μια φορά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Έπαιξε, επίσης, στη Norwich City, στη Sheffield Wednesday, ενώ κατά τη θητεία του στη Scunthorpe United βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Gary Hooper στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

Follow Kifines