Γιατί έτσι θέλω Εγώ ο Ομονοιάτης


2 Nov 2012, 6:56 p.m. philosophos

Είμαστε η νέα γενιά των Ομονοιατών. Είμαστε η γενιά που χάρηκε λίγο και πικράθηκε πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε η γενιά που ένιωσε την αξιοπρέπεια της να καταπατιέται από τον κάθε κομπλεξικό αντι-αποελίστα που έπαιρνε αφορμή από το κάθε φάλτσο σφύριγμα του κάθε "πουτάνας γιου" και την κάθε κακή απόδοση της Ομόνοιας για να βγάλει τα απωθημένα δεκαετιών που κουβαλόυσε κάθε βράδυ στο σπίτι του.

Τραγουδίσαμε και αρρωστήσαμε στα βροχερά πέταλλα και στα κρύα τσιμέντα. Ζητωκραυγάσαμε και κλάψαμε στα "μπούκικα" και στις καφετέρειες. Κλειστήκαμε σε ένα δωματιάκι στην ξενιτιά, ακούγοντας streaming ραδιόφωνο και κακής ποιότητας πειρατική εικόνα της ομάδας μας.

Φωνάξαμε, βρίσαμε, ασσιχτηρήσαμε, καταραστήκαμε, προπηλακίσαμε, διαμαρτυρηθήκαμε κλάψαμε, μυξοκλάψαμε, γκρινιάξαμε, το αναλύσαμε, το φιλοσοφίσαμε, το οργανώσαμε ξανά και ξανά.

Και ξανά και ξανά το πράμα πάει λάθος. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Στο χειρότερο συγκριτικά βαθμολογικά σημείο της ιστορίας μας. 

Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, δεν κάνει να γυρεύουμε άλλο λάθος. 

Γιατί οι πραγματικοί Ομονοιάτες τώρα θα φανούν. Το πείσμα και εγωισμός του καθενός από εμάς τώρα θα φανούν.

Όποιος δηλώνει Ομονοιάτης και δεν θέλει, όποιος φοβάται, όποιος δεν μπορεί, όποιος δεν ενεργεί, το καλύτερο που έχει είναι να σκάσει (για να μην του πω τίποτε πιο βαρύ).

Και εσείς μαλάκες που τολμήσατε να με πειράξετε για το -12. "Ασσιχτήρ τζιαι πάρατζιει".

Η Ομόνοια θα ξανανέβει... Γιατί έτσι θέλω Εγώ ο Ομονοιάτης. 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πράσινη Κοσμοθεωρία

Follow Kifines