Στιγμιότυπα: Ανόρθωση Αμμοχώστου Vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας 1-1


12 Sep 2020, 10:55 p.m. kifinescom

Δεν είναι εύκολο να πει κανείς αν η Ομόνοια πήρε ένα βαθμό ή έχασε δύο στο Παπαδόπουλλος.

Η Ανόρθωση έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με πιο κραυγαλέα αυτή του Χριστοφή στο 92' . Όμως αυτό δεν διαγράφει ότι η Ανόρθωση πήρε ένα ψυχολογικό αβαντάζ από την ισοφάριση στο 45' με ανύπαρκτο πέναλτι κάτι που επηρέασε σαφώς την δική μας πλευρά αρνητικά. Η πίεση επίσης του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης ανάγκασε τον Μπεργκ για αλλαγές σχετικά νωρίς, με καθαρό προσανατολισμό στην ισοπαλία. Ιδιαίτερα από την στιγμή που έβγαλε Σανέ και Γιόρντι, βάζοντας στη θέση τους πολύ πιο στατικούς παίχτες και σίγουρα λιγότερο δημιουργικούς.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Είναι σημαντικό να μην χάνεις στα ντέρμπι όμως λόγω του ότι όλα φέτος είναι μαζεμένα, αυτό μπορεί να σε εκτροχιάσει νωρίς από στόχους. Σαφώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ (πιο μακρύ κατά 4 αγωνιστικές από το περσινό, αν ολοκληρωνόταν). Αν μπορεί αυτό να πει κάτι για το ποιος ήταν ο μίνιμουμ στόχος της ομάδας στο σημερινό παιγνίδι, ο Χάρης Μαυρίας, δευτερόλεπτα μετά την λήξη δήλωσε ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα της ομάδας στο χόρτο.

Η ισοπαλία λοιπόν μάλλον δεν πρέπει να ανησυχεί το προπονητικό τιμ ή την ομάδα γενικά Σε ατομικό επίπεδο τόσο ο Παπουλής αλλά πολύ περισσότερο ο Σενέ έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν. Και αυτό λίγο πριν τον πιο κρίσιμο αγώνα της ευρωπαϊκής μας ιστορίας.

Follow Kifines