Έτσι ενέργησε ο δημοσιογράφος ΠΛ σε βάρος της Ομόνοιας


29 Sep 2014, 8:30 p.m. kifinescom

Μετά την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα του www.protathlima.com, ψάξαμε περαιτέρω το όλο ζήτημα και σας παρουσιάζουμε πώς αυτό προέκυψε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης.

Το Σάββατο, πριν τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, έκανε την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα στο www.shootandgoal.com, το οποίο πάνω – κάτω έλεγε τα ίδια πράγματα με εκείνα που ακολούθησαν τη Δευτέρα στο www.protathlima.com. 


 

Όταν άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επικοινώνησαν άμεσα, το Σάββατο το απόγευμα με το www.shootandgoal.com για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις ανακρίβειες που περιείχε το δημοσίευμα, διαπίστωσαν ότι οι ιθύνοντες της ιστοσελίδας δεν γνώριζαν για το δημοσίευμα.

Μετά από έρευνα της ιστοσελίδας, έγινε γνωστό το πώς προέκυψε το δημοσίευμα. Ο δημοσιογράφος του www.protathlima.com, ΠΛ, χρησιμοποιήσε τους κωδικούς πρόσβασης του www.shootandgoal.com για να δημοσιεύσει την επινόησή του, χωρίς βεβαίως να αναφέρει το όνομά του.

Οι δύο αυτές ιστοσελίδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, γι’ αυτό και ο ΠΛ κατάφερε να εξασφαλίσει τους κωδικούς πρόσβασης του www.shootandgoal.com. Δηλαδή, αντί να δημοσιεύσει αυτά που ήθελε στην ιστοσελίδα στην οποία εργάζεται (www.protathlima.com), τα δημοσίευσε με τον τρόπο που περιγράψαμε πιο πάνω στο www.shootandgoal.com, στο οποίο δεν εργάζεται.

Μόλις έγινε αντιληπτό το σκηνικό από τους ιθύνοντες του www.shootandgoal.com, το δημοσίευμα αποσύρθηκε άμεσα, ενώ δόθηκε συνέχεια στο όλο ζήτημα, το οποίο κρίθηκε από την ιστοσελίδα ως εξαιρετικά σοβαρό. Μετά την ήττα της ομάδας μας από τον Εθνικό, ο ΠΛ... ξεθάρρεψε και συνέχισε τα προβοκάτσια του στο www.protathlima.com.

Το θεμα εμφανιστηκε ξανα σημερα 29.09.2014 στο www.shootandgoal.com με ημερομηνια ανάρτησης "13:16 - Sep 27, 2014".

Όπως πληροφορούμαστε, ο ΠΛ άντλησε της «πληροφορίες» του από... καφενειακού τύπου ενημέρωση, από κουβέντες... σε διαδρόμους από τρίτους, που καμία σχέση δεν έχουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτή είναι η σοβαρή δημοσιογραφία από τον ΠΛ, ο οποίος δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η πολλοστή φορά που γράφει ανακρίβειες για την ομάδα μας, πάντοτε με αρνητικό πρόσημο. Με λίγα λόγια, όποτε θα σχηματίσει τη λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ στο πληκτρολόγιό του, είναι για να αναστατώσει τους φιλάθλους της.

Ο λόγος που το αναφέρουμε είναι πολύ απλός.

Για να καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι οι φίλαθλοι τι παιγνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας και πόσο μας υποτιμούν τη νοημοσύνη.

Παρακαλούμε όπως μοιραστείτε αυτό το άρθρο (like and share)

Follow Kifines