Να γίνει καμίνι


4 Oct 2012, 7:14 a.m. kifinescom

Η σημασία ενός ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ αποελ είναι διαχρονικά δεδομένη.Με 3 κερκίδες στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει στη νίκη όχι απλά για το πρεστίζ που συνοδεύει τις νίκες σε τέτοια ματς, αλλά γιατί έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.

Ακόμη και σε βαθμολογικά αδιάφορους αγώνες, η αίγλη του αγώνα είναι τέτοια που τραβάει το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Κύπρου. Αυτή τη φορά υπάρχει και μια νέα παράμετρος που καθιστά το επερχόμενο ντέρμπι ιδιαίτερα σημαντικό. Για πρώτη φορά η μια ομάδα δεν θα είναι απλά «τυπικά» γηπεδούχος, αλλά θα έχει τα 3/4 του γηπέδου στη διάθεση της.

Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα έσοδα, αφού πλέον δεν υπάρχει ίσος διαχωρισμός των εισπράξεων, με την γηπεδούχο να παίρνει όλες τις εισπράξεις! Περισσότερους οπαδούς και καλύτερες συνθήκες υπέρ της γηπεδούχου ομάδας για να έχει καλή παρουσία στο γήπεδο. 

Είναι ένα στοίχημα αυτή τη στιγμή για τον κόσμο μας, να καταφέρει να «γεμίσει» το ΓΣΠ. Και αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως να μην εξαντλήσουμε και τα 16 χιλιάδες εισιτήρια, πρέπει όμως να έχουμε μια επιβλητική παρουσία την Κυριακή. Και αυτό ας το αντιληφθούν όλοι.

Γιατί στο σημείο που φτάσαμε, δεν υπάρχει χώρος για την απογοήτευση από τα αποτελέσματα ή την οικονομική κατάσταση του σωματείου. Δεν θέλουμε να ανάγουμε ένα και μόνο αγώνα σε αγώνα επιβίωσης, όμως δεδομένου του άδικου -7 από την κορυφή, τότε ενδεχόμενη ήττα θα μας πάρει ακόμη πιο πίσω, με μια διαφορά που μάλλον θα είναι μη ανατρέψιμη. 

Η προπώληση συνεχίζεται σε καλούς ρυθμούς, με τα μαθητικά εισιτήρια να είναι είδος προς εξαφάνιση στη Λευκωσία. Λεπτομέρειες για τη προπώληση και τις τιμές εισιτηρίων: Κλικ Εδώ

Υπάρχουν άλλες τρεις μέρες στη διάθεση μας, για να κάνουμε το ΓΣΠ καμίνι. Γιατί ας μην ξεχνάμε, ότι έχουμε και πολλές...απαντήσεις να δώσουμε σε όλους αυτούς που έπαιξαν με την ιστορία μας, για χάρη μιας...μόδας.

Follow Kifines