Και έμειναν δύο...Φεύγει ο Καρυπίδης


7 Aug 2012, 10:05 p.m. kifinescom

Συνεχίζεται η κατάρα της φωτογραφίας των διαρκείας. Μετά τον Μακρίδη, παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Καρυπίδης. Άλλος ένας «αρχηγός» στην έξοδο! Από την φωτογραφία των διαρκείας έμειναν μόνο δύο...Φρέντι και Εφραίμ!

Η φήμες που φούντωσαν το απόγευμα της Τρίτης, σιγά σιγά επιβεβαιώνονται και όπως όλα δείχνουν ο Χρίστος Καρυπίδης είναι ήδη ξένο σώμα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι λόγοι προς το παρόν είναι αδιευκρίνιστοι και δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική των εικασιών.

Φημολογείται πάντως έντονα, ότι ο ποδοσφαιριστής είχε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του αποελ, που μετά τις αποτυχίες στις μεταγραφές Ζουέλα και Μπόρδα ψάχνουν για νέο πρόσωπο για την άμυνα. Αν αυτό ευσταθεί, δεν θα το αποκλείαμε καθόλου να δούμε τον Καρυπίδη να αγωνίζεται στο αποελ αφού οι λαστιχάρηδες είναι δυστυχώς η μόνη ομάδα που μπορεί να συντηρήσει τον μισθό που ζητάει ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας. 

Αν και η θέση της Διοίκησης για το θέμα είναι ότι δεν σχολιάζει τίποτα εφόσον ακολουθεί πολύ σημαντικός αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν αποκλείεται η δημοσιοποίηση του θέματος να φέρει εξελίξεις ακόμη και αύριο. 

Πάντως όπως σημειώναμε από το παιγνίδι με την Βίλεμ, ο Καρυπίδης φάνηκε να χάνει τη θέση του μετά τις εμφανίσεις των Παβίσεβιτς και Ντανιέλσον έτσι άμεσα δεν υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό κενό για τα πλάνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμη ο Αλαμπί που δέχτηκε κρούση για να παραμείνει στην ομάδα ενώ ετοιμάζεται και θα είναι έτοιμος σύντομα και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. 

Από την στιγμή που φεύγει από την ομάδα μας ο Καρυπίδης δεν μας αφορά ο προορισμός του. Έχουμε τους στόχους μας αλλά και τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να στηρίξουμε και το αν επιλέξει να αγωνιστεί στο βυθιζόμενο καράβι του Ιβάν που κάνει κινήσεις πανικού, είναι δικό του βίτσιο. 

Αυτό που θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες, είναι ποιο ήταν το παρασκήνιο αυτής της απόφασης, πως πήρε την απόφαση να φύγει ο Καρυπίδης και κατά πόσο θα υπάρξει οικονομικό κέρδος για τη δική μας ομάδα. 

 

Follow Kifines