Αντρέας Δημητριού:«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»


30 Sep 2012, 3:45 p.m. kifinescom

Πίστη ότι η ομάδα μας μπορεί για το πρωτάθλημα παρά το -7 εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου. Πεισμωμένοι οι παίχτες. Νίκη με το αποελ, το σύνθημα στους πράσινους. 

Στον SuperSportFM μίλησε προ ολίγου ο Αντρέας Δημητρίου, για τον αγώνα στο Τσίρειο, τη συνέχεια αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό παιγνίδι

Καταρχήν να πω ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ήταν καλύτερη η ομάδα μας και δικαιούταν τη νίκη. Πλοηγηθήκαμε δίκαια και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Όμως μια άτυχη στιγμή έφερε την ισοφάριση. Μπορούσαμε να έχουμε άλλη μια καλή προϋπόθεση για γκολ, όμως για κάποιους λόγους ο Εφραίμ που έφευγε μόνος με τον Ντεγκρά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει...

Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα και έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες. Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή και έπρεπε να είχαμε 12. Έχουμε την ποιοτικότερη ομάδα και έχουμε τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Χθες οι ποδοσφαιριστές πραγματικά έφυγαν με ψηλά το κεφάλι. Ήταν στεναχωρημένοι όμως ήταν και συνάμα πεισμωμένοι και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Φρέντι. Πιστεύουν και οι ίδιοι πλέον στους εαυτούς τους Τους έχω δει πεισμωμένους και το μυαλό στραμμένο ήδη στο επόμενο ντέρμπι, όπου οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όπως όλοι μας θέλουν την νίκη. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για να το κάνουμε. 

Για το -7 και αν αυτό στήνει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τοίχο

Έτσι έχουν τα δεδομένα. Όμως ότι και να λέει ο βαθμολογικός πίνακας, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αλλως πως. Δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Εϊμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουμε να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε τις νίκες. Το πιστεύουμε αυτό.

Για τον κόσμο και το χειροκρότημα του ψες

Ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας και γι αυτό τους χειροκρότησε. Ο κόσμος μας ξέρει να χειροκροτεί ακόμη κι αν δεν κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος ότι και οι 3 κερκίδες που θα έχουμε στο ντέρμπι την Κυριακή, θα σπρώξουν την ομάδα μας για να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ της αξίζει και τη χρειάζεται. 

Για τον κ. Σαββέφσκι και την παρουσία του στον πάγκο

Ο κ. Σαββέφσκι ήρθε στη Κύπρο για να δουλέψει. Από το πρώτο λεπτό η ένοια του ήταν να πάει στην προπόνηση. Εϊναι δουλευταράς και ένοιωθε σαν θηρίο στο κλουβί με τη σκέψη να μην είναι στον πάγκο. Η διοίκηση έκανε όλες τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει για να βρεθεί ο προπονητής μας στον πάγκο. Μετά τον αγώνα μίλησε για ώρα στους ποδοσφαιριστές. Εϊμαστε σίγουροι ότι η χημεία θα είναι άψογη μεταξύ των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. 

Για Σοφοκλέους και Κόλα

Ο κ. Σοφοκλέους απάντησε θετικά και συνεχίζει. Εϊναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αφού είναι ικανότηταος και έχει δείξει ότι αγαπά την ομάδα και τη βοήθησε σε δύσκολες στιγμές. Ανακοινώσαμε επίσης την συμφωνιά μας με τον κ Κόλα που χαίρει μεγάλης εκτίμησης του κ Σαββέφσκι μας και έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία τους θα είναι κερδοφόρα για την ομάδα μας. Θα έχει ρόλο σκάουτερ και ανεύρεσης ταλέντων. 

Για Νούνο Ασσίς και Ζοάο Πάολο Αντράντε

Έγιναν 8 ραφές στον Αντράντε. 6 την περαμένη βδομα΄δα στον Ασσίς. Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Αντράντε. Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί. Θα πρέπει να αναμένουμε πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να περιμένουμε 2-3 μέρες. 

Σε ότι αφορά τον Νούνο, εδώ και μέρες ζητάμε να προστατεύεται. Επιτέλους έχουν εισακουστεί τα λόγια μας, αφού θα είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί χτυπήματα από τα μποξ που θα κάθεται. Μας δυσαρεστεί ιδιαίτερα. Αυτός ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί κόκκινη όμως θα πρέπει να μα΄θουμε να ζούμε και μ' αυτό. Όμως έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε και χωρίς τον Νούνο να κερδίσουμε το αποελ. 

Για τη Διαιτησία του Παναγή:

Το ότι η Αελ εκφράζει παράπονα είναι δικαίωμα τους και δεν είναι πρόβλημα. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάζουμε, γιατί δεν μας επιτρέπεται. Μας προβληματίζουν κάποια πράγματα που βλέπουμε. Τα οποία δεν ξέρω αν τους προβληματίζουν αυτούς που πρέπει. Όλοι είδαμε κάποια πράγματα και στο χθεσινό και στο προηγούμενο παιγνίδι που δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να διεκδικήσει αυτά που δικαιούταν. 

Η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει το παιγνίδι για το κατά πόσο θα καταγγείλουμε το διαιτητή , όπως και αν το κατά πόσο αξίζει. Δόξα το θεό έχουμε καταγγείλει πολλούς.  Εσείς μπορείτε να μιλάτε για τη διαιτησία. Αφήνουμε σε εσάς να σχολιάζεται αντικειμενικά τη διαιτησία. Μοιραία η Διοίκηση δέχεται κάποια πυρά από τον κόσμο γιατί δεν προστατεύεται η ομάδα. Ο κόσμος με το δίκαιο του νοιώθει αδικημένος. Αυτή η νέα διοίκηση θα δοκιμάσει να κάνει ο,τι μπορεί για να μην νοιώθει έτσι ο κόσμος μας. Θα δούμε από δω και πέρα τι μπορεί να γίνει.

 

Follow Kifines