Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει SOS, απαντάμε ΠΑΡΩΝ!


7 Mar 2013, 4:40 p.m. kifinescom

Το Kifines.com και το Kifines Radio διοργανώνουν ένα Πράσινο καρναβαλίστικο πάρτι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στόχος μας να μαζέψουμε τουλάχιστο €1000 σε εισφορές για την ομάδα μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ PayPal ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

 

Μετά από ενδιαφέρον και εισηγήσεις αρκετών φίλων της σελίδας μας, ούτως ώστε να κάνουμε κάτι για να προσφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην οικονομική εκστρατεία για στήριξη της ομάδας μας, αποφασίσαμε να οργανώσουμε καρναβαλίστικο πάρτι την ερχόμενη βδομάδα.

Το πάρτι θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο μπαράκι "ρεμπελιό" στο Δάλι (δείτε τον χάρτη) και θα ξεκινήσει η ώρα 22:00, αμέσως μετά την παγκύπρια πορεία της θΥΡΑΣ 9.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για μια Πράσινη βραδιά! Να δείξουμε όλοι την τρέλα μας για την Αγαπούλα και να μαζέψουμε όσα περισσότερα μπορούμε για εισφορά. 

Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός - με όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να μαζέψουμε όσες περισσότερες εισφορές για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν

Για τους φίλους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν έχουμε δημιουργήσει στο PayPal ειδικό donation για τον σκοπό αυτό. Μπορείτε να κάνετε τις εισφορές εδώ: OMONOIA SOS

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ PayPal ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Follow Kifines