Χάρης Κυριάκου: "Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μαθαίνεις να ζεις με την πίεση"


23 Jul 2014, 3:10 p.m. kifinescom

Ρωτήθηκε ο αρχηγός της Ομόνοιας στο πλαίσιο της σημερινής δημοσιογραφικής διάσκεψης, αν η πρώτη του παρουσία με το περιβραχιόνιο στο ΓΣΠ συνοδεύεται με κάποιο άγχος ή πίεση. 

Ο Χάρης Κυριάκου απάντησε ότι πλέον έχει μάθει να διαχειρίζεται το άγχος και την πίεση που απορρέει από το να είσαι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί για το μεγαλείο της ομάδας μας. 

Πυκνώνουν λοιπόν οι "αρχηγικές" τοποθετήσεις του νέου Αρχηγού του Τριφυλιού, ο οποίος ομολογουμένως έχει μεγάλο βάρος στους ώμους του. Όχι τόσο αγωνιστικό, όσο ψυχολογικό, αφού στην τελική δεν είναι το περιβραχιόνιο και το ποιος το φοράει στον αγωνιστικό χώρο που κάνουν την διαφορά, αλλά η ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια. 

Μιας και στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε θλιβερό ποσοστό αποτυχίας στους "αχαΐρεφτους" στους οποίους εμπιστευτήκαμε το περιβραχιόνιο θεωρούμε ότι ο νεαρός - μάλλον ο πιο νεαρός αρχηγός στην ιστορία του Τριφυλλιού - έχει πολλά να μάθει από το παράδειγμα του Κωστάκη Καϊάφα και του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο μεν πρώτος ήταν ο φυσικός ηγέτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θεωρείται ο "Αιώνιος Αρχηγός" λόγω της μακρόχρονης προσφοράς του. Ο μεν δεύτερος, ο οποίος μπορεί να μην ήταν ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, είχε τον τρόπο να εμπνέει τον σεβασμό στα αποδυτήρια όποτε αυτό ήταν αναγκαίο. Είτε αγωνιζόταν, είτε όχι. 

Follow Kifines