Ο δρόμος των επιτυχιών την καλεί


24 Sep 2014, 10:24 a.m. kifinescom

Από την 1η του Σεπτέμβρη έχει να γευτεί την νίκη το Τριφύλλι. Σήμερα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες.  

Μετά το 3-2 στο ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση, η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 στο Αμμόχωστος με την Σαλαμίνα ενώ ήρθε και η πρώτη ήττα μια βδομάδα αργότερα από την ΑΕΚ.  Οι 4 βαθμοί συγκομιδή σε 3 αγώνες με Ανόρθωση, Σαλαμίνα και ΑΕΚ δεν μπορούν να ικανοποιούν κανένα στην ομάδα και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσει το Τριφύλλι. 

Είναι άραγε χρήσιμο να αναφερθούμε στις παγίδες που κρύβει το παιγνίδι με την ομάδα της Αθηαίνου; Έχει πέσει τόσο πολύ ο πήχης που σηκώνει ανάλυση το ποιος και που θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα κόντρα σε ομάδα που κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στη πρώτη κατηγορία;

Με όλο το σεβασμό στο χωριό που μέχρι προχθές είχε ως κορυφαίο προϊόν εξαγωγής το κλέφτικό του στους καλοκαιρινούς μήνες, ο Οθέλλος δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για μια ομάδα της εμβέλειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Το ποδόσφαιρο αλλάζει, οι αποστάσεις μικραίνουν, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει δικαιολογίες. Σήμερα επιστρέφει στις νίκες και κερδίζει χρόνο μέχρι τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό, ή απλά πνίγεται στα προβλήματα της τα οποία θα την ρίξουν σε μια πορεία πτωτική με ανυπολόγιστες συνέπειες. 

Ο Καϊάφας το γνωρίζει θεωρούμε. Το είδε κι ο ίδιος ότι το τι παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών αλλά και των ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών μας. Είναι στα πόδια τους να παρουσιαστούν σοβαροί και βελτιωμένοι για να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και παιγνίδι με παιγνίδι να ξαναχτιστεί η δυναμική που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 3-2 επί της Ανόρθωσης, παρά την πίκρα του αποκλεισμού. 

Και μιας και μιλάμε για τον αποκλεισμό, πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι "πάει τέλειωσε". Έχει περάσει ένας μήνας και δεν μπορεί να κρέμεται από πάνω μας συνεχώς το μαράζι του αποκλεισμού. Όσα αρνητικά - οικονομικά και αγωνιστικά - κι ας έχει επιφέρει.

Γιατί στο δικό μας το μυαλό δεν χωράει αμφιβολία ότι τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ έχουν στραγγίσει ψυχολογικά ομάδα και οπαδούς. Και αν δεν ξεπεραστεί άμεσα, δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό στο πρωτάθλημα. 

Τα στατιστικά του αγώνα Οθέλλος Αθηένου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines