Φέτος θα είναι αλλιώς


31 May 2015, 8:27 a.m. kifinescom

Πέρσι τέτοιες μέρες ο Καϊάφας μετρούσε τις μέρες και τις...τρύπες στο ρόστερ του, κάνοντας αγώνα δρόμου να συμπληρώσει θέσεις για να μπορέσει η ομάδα να κάνει ουσιαστική προετοιμασία!

Στις 20/5 η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε την απόκτηση των Ρόντρι, Παναγή και Οικονομίδη, χωρίς να προκαλέσει δα και "σεισμό ευφορίας" στους οπαδούς της ομάδας. Ένα χρόνο αργότερα ο πρώτος αποτελεί παρελθόν, όμως οι άλλοι 2 αναμένεται να είναι βασικά στελέχη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την έναρξη της προετοιμασίας.

Και δεν το λέμε αυτό γιατί τα δύο Κυπριόπουλλα αποτελούν "λύσεις ανάγκης", αλλά γιατί στη περσινή περίοδο κατάκτησαν με το σπαθί τους τόσο την θέση βασικού, όσο και την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους!

Πριν να ξεκινήσει η προετοιμασία του Τριφυλλιού, ο Καϊάφας έφερε ακόμη τους Γκαρσία και Κακουμπάβα ενώ πριν να αναχωρήσει για Πολωνία κατάφερε να κλείσει τους Μάριο Δημητρίου, Γκριγκαλασβίλι και Ράμος. Την ίδια ώρα το "σήριαλ" Μπρούνο Σοάρες κρατούσε την αγωνία για τον κύριο αμυντικό της ομάδας στα ύψη.

Γιατί κάνουμε αυτή την αναδρομή;

Γιατί πέρσι όταν γίνονταν αυτές οι κινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε "διώξει" ή χάσει το βασικό κεντρικό της αμυντικό δίδυμο (Ατράντε, Σερφά), τον Εφραίμ και τον Σκέμπρι, τους παίχτες δηλαδή που θεωρούνταν η "αφρόκρεμα" πέραν τους Μορέιρα και Ασσίς. Και όταν έφτασε επιτέλους η ώρα του πρώτου Ευρωπαϊκού με αντίπαλο την Μπουντουκνόστ, η ομάδα αποτελείτο κατά κόρον από νέους ποδοσφαιριστές.

Λομπιανίτζε, Ακουσταπάτσε,Φυλαχτού, Ράμος, Ρόντρι,Γκριγκαλασβίλι, Γκαρσία και Ποτέ, έκαναν ντεμπούτο στο πρώτο επίσημο της χρονιάς

Φέτος, μπορεί και πάλι να υπάρχει πίεση του χρόνου, όμως με το πρώτο επίσημο, τα νέα πρόσωπα δεν θα είναι τόσα πολλά. Η διατήρηση του (κύριου) βασικού κορμού της ομάδας και για τη νέα περίοδο, δίνει στον Καϊάφα την ευχέρεια να δείξει υπομονή στις μεταγραφικές του επιλογές αφού έχει τις λύσεις για να παρουσιάσει μια καλοδεμένη ομάδα στα πρώτα ματς του Γιουρόπα.

Υπάρχει λοιπόν ο χρόνος για τον Καϊάφα να περιμένει ακόμη λίγο για την συμπλήρωση του φετινού πάζλ και την τελική μορφή που θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην σεζόν 15-16

Follow Kifines