Εξαντλήθηκαν τα πακέτα για Πολωνία


11 Jul 2015, 8:13 p.m. kifinescom

Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν, εντός τριών ωρών, όλα τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα, για το ταξίδι της ομάδας μας στην Πολωνία, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια, στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Λόγω του ότι η ζήτηση ήταν αρκετά μεγάλη, έχει δημιουργηθεί λίστα αναμονής. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας που θα συνοδεύσουν την αποστολή για Πολωνία, αλλά και όλους όσους έχουν επιδείξει ενδιαφέρον.

Κατά την άφιξη της αποστολής στην Πολωνία, το Σωματείο μας θα ανακοινώσει τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, τον οποίο οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρίσκονται στην Πολωνία, θα μπορούν να καλούν για πληροφορίες ή βοήθεια.

Ενημερώνουμε, επίσης, πως έχει προκύψει διαφοροποίηση στις ώρες πτήσης του ταξιδιού. Η αναχώρηση της ναυλωμένης πτήσης έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 14 Ιουλίου, στις 06:20 (ώρα Κύπρου) και η άφιξή της στη Βαρσοβία στις 08:50 (ώρα Πολωνίας). Παράλληλα, η αναχώρηση από τη Βαρσοβία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, στις 16:00 (ώρα Πολωνίας) και η επιστροφή στη Λάρνακα στις 20:30 (ώρα Κύπρου).

Τα στατιστικά του αγώνα Jagiellonia Białystok vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines