Καλύτερα ξανασκέψου το


12 Apr 2016, 12:15 p.m. kifinescom

Το θέλει πολύ ο Τζίμης να προλάβει να αγωνιστεί στα "κρίσιμα" τελευταία ματς της σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Από χθες μάλιστα ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ξεσηκώθηκε η μισή Κύπρο για να επιστρέψει στον ΛΑΟ, συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ο ίδιος νοιώθει ότι έχει χρέος προς όλους όσους πίστεψαν σ' αυτόν και κίνησαν Γη και Ουρανό για να κάνουν την επιστροφή του εφικτή σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να εκπληρώσει το ελάχιστο των στόχων της στην σεζόν. 

Καλύτερα όμως να το ξανασκεφτεί. 

Όσο δύσκολο κι αν είναι να πνίξει την θέληση του για μπάλα, το φρονιμότερο θα ήταν ο Δημήτρης να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα εναπομείναντα παιγνίδια της σεζόν. 

Στις 6 συμμετοχές του και στα 250 λεπτά που αγωνίστηκε, το μόνο που "κέρδισε" ήταν δύο υποτροπές και ένα νέο τραυματισμό, απότοκο της έλλειψης φυσικής κατάστασης, των συνεχόμενων τραυματισμών τα τελευταία 2 χρόνια και της μεγάλης του αποχής από τα γήπεδα. Ένας νέος τραυματισμός ή και υποτροπή, που έχει ψηλές πιθανότητες να συμβεί έχοντας υπόψη ότι ο "Τζίμης" δεν κάνει συνειδητά εκπτώσεις στην απόδοση του για να προφυλαχτεί, μπορεί να του στερήσει το πιο σημαντικό κομμάτι της επόμενης σεζόν. Αυτό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Η χρονιά, όπως και να έχει φέτος, είναι αποτυχημένη. Οι 7 ήττες και η...φιλική συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα το έχουν προδιαγράψει, ανεξαρτήτως αν η ομάδα μας βγει (με ή χωρίς τίτλο) στην Ευρώπη. 

Η επόμενη όμως, στην οποία ο πήχης μοιραία θα ανεβεί, θέλουμε ένα Τζίμη από τα παλιά. 

Απλά για σύγκριση, δείτε τα στατιστικά του φέτος και στην τελευταία του σεζόν πριν φύγει για την Σιόν: 

 

Follow Kifines