Τζ. Κάρβερ: «Θέλαμε το γκολ όμως δεν θέλαμε και να δεχτούμε»


11 Jan 2017, 7:16 p.m. kifinescom

Συμφώνησαν στο ότι το παιγνίδι ήταν κλασικό για "κύπελλο" με τις ομάδες να είναι προσεκτικές στην άμυνα οι δύο προπονητές. Ο Τζον Κάρβερ τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές για τις δυνάμεις που έβγαλαν στο γήπεδο παρά το ότι ήταν το 3ο ματς σε 7 μέρες: 

Αναλυτικά ο προπονητής μας δήλωσε: 

Πρέπει να συγχαρώ και τις 2 ομάδες για το 3ο τους παιγνίδι σε 7 μέρες. Είναι δύσκολο να το κάνεις. Ξεκινήσαμε καλά και προσπαθήσαμε για το γκολ όμως είδαμε εξαιρετικές επεμβάσεις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε όμως δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ στην έδρα μας και προσέξαμε ιδιαίτερα γι αυτό. Είναι δύο τα παιγνίδια και θα πρέπει να δούμε τον επαναληπτικό. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς που δεν δεχόμαστε γκολ. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι σε μια βδομάδα για τον επαναληπτικό. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πάντως έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. 

 

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού είπε: 

Ήταν ένα τυπικό παιγνίδι Κυπέλλου. Θα βρεθούμε την ερχόμενη βδομάδα με το αποτέλεσμα να δίνει δικαίωμα και στις δύο ομάδες για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Μπήκαμε νωθρά στο παιγνίδι όμως σταδιακά πήραμε τον έλεγχο στο παιγνίδι. 

Στο δεύτερο μέρος ήταν φυσιολογικό ότι οι δύο ομάδες θα ήταν πολύ προσεκτικές για να μην δεχτούν κάποιο γκολ. Ένα εκτός έδρας γκολ μετράει διπλά άλλωστε. Προς το τέλος δεχτήκαμε πολλή πίεση όμως οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν και αντεπεξήλθαν. Θεωρώ το 0-0 ένα δίκαιο αποτέλεσμα

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Εθνικός Αχνας

Follow Kifines