...και ότι το θυμίζει!


9 Nov 2012, 7:43 p.m. asxetos

"Θαυμάστε τα τουρκόσπορα σκατά. "

"Πως χάλασε έτσι η κοινωνία ρε γαμώτο? Τούτη η σαβούρα πόθεν προήλθε? Ένας κοινωνιολόγος να μας πει"

"Οι αριστεροί ηταν παντα φιλοτουρκοι, απλα τωρα με το κομμα τους στην εξουσια δεν φοβουντε ουτε να το πουν ουτε να το δειξουν. Μεχρι και τα βιβλια ιστοριας και γεωγραφιας αλλαζουν."

"Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα Ελληνικό."

Για όσους δεν κατάλαβαν, τα πιο πάνω σχόλια είναι από κάποια  εθνικιστικά φασιστάκια - ναι αυτά με τη διαταραγμένη προσωπικότητα που στο ένα χέρι κρατάνε την ελληνική σημαία και στο άλλο τη σβάστικα, αυτά που θέλουν να φύγουν όλοι οι ξένοι από την Κύπρο εκτός φυσικά από τις "φιλιππινέζες" που τους προσέχουν,  οι σωτήρες αυτοί που θα πάρουν τα τάπερ με τις φακές τους και θα ξεχυθούν για να σώσουν το έθνος εάν ο καιρός δεν είναι βροχερός. Αυτοί λοιπόν,  διερωτώνται "πως χάλασε έτσι η κοινωνία" και απο που "προήλθε αυτή η σαβούρα".

Βλέπουμε φυσικά και τα cliche πλέον: "φιλότουρκοι", "τουρκόσποροι" και "Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα Ελληνικό".

Όλος αυτός ο παροξυσμός προκλήθηκε από την πιο κάτω φωτογραφία:

http://i47.tinypic.com/2r4pxrm.jpg  

Είναι από το παιχνίδι της Φενέρ με την ΑΕΛ όπου οι οπαδοί της Φενέρ σήκωσαν και αυτό το πανό. Ξεκάθαρο το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν και ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτούς αλλά και στα παιδιά της θΥΡΑΣ 9.

Αγαπητά εθνικιστικά φασιστάκια. Καταλαβαίνω απόλυτα πως το μυαλουδάκι σας δεν μπορεί να χωρέσει ορισμένα πράγματα αλλά πραγματικά κάντε μια προσπάθεια. Δεν είναι δύσκολο, προσπαθήστε. Στην αρχή θα πονέσει λίγο το κεφάλι σας - μην φοβηθείτε δεν είναι πονοκέφαλος ή ημικρανίες, είναι απλά ο εγκέφαλος σας που κάνει τις πρώτες του απεγνωσμένες προσπάθειες για να κάνει αυτό για το οποίο φτίαχθηκε να κάνει: να σκέφτεται.

Λοιπόν, μπορείτε να μας αποκαλείτε τουρκόσπορους και οτιδήποτε άλλο σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα. Το θέμα όμως είναι πως όσα κακά και να πέρασε η Κύπρος λόγο της τουρκικής εισβολής ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να ξεχάσουμε ΓΙΑΤΙ έγινε η τουρκική εισβολή και ΠΟΙΟΙ την προκάλεσαν. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν άτομα ανάμεσα μας με τα σάπια μυαλά που είναι τα δικά σας. Δυστυχώς δεν μαθαίνετε από την ιστορία, επειδή προφανώς η παραδοχή λαθών και η ανάληψη ευθυνών προϋποθέτει να έχει κανείς κάτι που ονομάζεται αρχίδια. Δυστυχώς όμως για εσάς η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για ενότητα, μακρυά από μικρότητες όπως πατρίδες και θρησκείες θα υπερισχύσει είτε το θέλετε είτε όχι. Είτε σας αρέσει είτε όχι.

Για εμάς, αδερφός είναι όποιος στέκεται δίπλα μας στην μάχη ενάντια στον φασισμό και ενάντια στον εθνικισμό. Για εμάς αδερφός είναι όποιος θέλει ένα καλύτερο αύριο όχι μόνο για την πάρτι του αλλά και για τον συνάνθρωπο του.  Είμαστε φιλότουρκοι με τον κάθε τούρκο που πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με τις δικές μας. Το ίδιο φίλοι και αδερφοί είμαστε με ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ που πράττει το ίδιο. Αυτό που μας ενώνει είστε εσείς, και σας ευχαριστούμε. Το πιο κάτω μήνυμα από τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ στη Σκωτία:

http://i46.tinypic.com/16h7lo1.jpg

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Ο Άσχετος

Follow Kifines