Θα σας δείξω εγώ! Θα δείτε τι θα πάθετε!


20 Feb 2013, 12:15 p.m. asxetos

Αν πάμε με 60% σας λέω καταρχήν θα σταλεί ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι "κοιτάξτε κύριοι, εδώ η κοινωνία έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα. Που σημαίνει, όποιος θα βγαίνει στους δρόμους κάθε μέρα για να νομίζει ότι θα κάνει απεργίες για να αναθέτει την οικονομική ανάπτυξη ή να δημιουργεί νέα δεδομένα θα βρίσκεται αντιμέτωπος με το 60%"

Ο κάθε ένας που θα σκέφτεται να κατεβεί σε απεργία θα ξέρει ότι υπάρχει ένα 60% που στήριξε μια πολιτική, η οποία πολιτική αυτή πιστεύει ότι πρέπει η Κύπρος να γυρίσει σελίδα στη λογική ενός  σωστού μνημονίου, τότε θα σας πω εγώ τι θα γίνει εκεί!

Μάλιστα. Τα φασιστικά απόβλητα του συναγερμού άρχισαν να μας δείχνουν το τι θα ακολουθήσει την επόμενη πενταετία και πια πολιτική και ιδεολογία θα ακολουθήσουν. "Θα μας πεί τι θα γίνει" λέει ο αθεόφοβος αν ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ να κατέβουμε σε απεργία! Μάλιστα. Κατά τα άλλα, ενδιάμεσα του φασιστικού του παραληρήματος δηλώνει και "Φανατικός υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων!". Μάλιστα.

"Κύριε" Στυλιανίδη, ο πραξικοπηματίας πρόεδρος του συναγερμού μπορεί να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας με όποιο ποσοστό θέλει. Το ποσοστό αυτό το μόνο που θα αντιπροσωπεύει είναι το ποσοστό ηλιθιότητας της κυπριακή κοινωνίας και τίποτε παραπάνω. Δυστυχώς, σαν λαός δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και έχουμε άτομα σαν εσένα να βγαίνουν στα κανάλια και να αραδιάζουν παπαρολογίες.

Δεν είσαι μόνος φυσικά. Έχετε και τον δραπέτη από τη Αθαλάσσα εκεί στην Πινδάρου που αντί επιτέλους κάποιος να τον πάρει πίσω από εκεί που έφυγε τον έχετε για αντιπρόεδρο. Και αφού τον ανάφερα, να ένα σχετικό video. 

 Ω Ναί! Αυτοί που τον βρίζουν είναι μέρος του "60%" που ονειρεύεστε την ερχόμενη Κυριακή. Επειδή αγαπητέ φασίστα, αν και το "60%" αποτελείτε από πρόβατα και θα σας δώσουν πάλι τη ψήφο τους, θα έρθει η μέρα που θα πεινάσουν και αυτοί και τα παιδιά τους. Τότε θα δεις εσύ τι έχει να γίνει από την οργή του κόσμου. Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε  θύελλες!

Αγαπητά φασιστικά αρνιά... θα έκανα προσπάθεια να σας πω ορισμένα πράγματα μπας και σκεφτείτε λίγο τι κατάσταση επικρατεί αλλά το ξέρω πως είναι άδικος κόπος. Θα τα πούμε στους δρόμους όμως σύντομα όταν πλέον δεν θα υπάρχει "60%" και "40%" αλλά ένα καζάνι που θα μας βράζει όλους. Εκτός φυσικά αν νομίζετε πως τα μέτρα που έχουν σκοπό να περάσουν "στη λογική ενός  σωστού μνημονίου" θα έχει μέσα και όρο που θα αποκλείει από το μνημόνιο το "60%". 

Ο Άσχετος

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Ο Άσχετος

Follow Kifines