Η αθλιογραφία χτυπάει ρέστα


12 Apr 2013, 3:47 a.m. asxetos

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με φωτοαντίγραφα από αποσπάσματα συνομιλιών (στο Facebook) ενός πρώην μέλους της Δικαστικής Επιτροπής και ενός μέλους του Εφετείου της ΚΟΠ.

Με όλο τον σεβασμό, αλλά δεν αμφισβητούμε τη γνησιότητά τους.

Δεν αποκλείεται να έπεσε άγριο photoshop για την ετοιμασία τους. Συνηθίζεται τώρα τελευταία υπό μορφή αστείου και πειραγμάτων.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όσα γράφτηκαν είναι αληθινά... Αν είναι αληθινά, ο θεός να βάλει το χέρι του!

Τα πιο πάνω σχόλια είναι από αθλιογράφους του Sentra Goal σε σχολιασμό άρθρου του Κηφήνες όπου αποκαλύπτει συζήτηση μεταξύ: πρώην μέλους της δικαστικής επιτροπής και νυν μέλους του εφετείου της κοπριάς, στο facebook.

Το διαδίκτυο (και όχι μόνο) έχει γεμίσει με πιονάκια σαν και εσάς και με όλο τον "σεβασμό", είστε για τον πούτσο! Φυσικά και δεν περιμέναμε από εσάς να ασχοληθείτε με την ουσία του ζητήματος  και ούτε περιμέναμε να ψάξετε το θέμα και να σχολιάσετε ουσιαστικά τα όσα λέχθησαν.

Το μόνο που κάνατε ήταν μια γενική και αόριστη αναφορά για ένα θέμα που εμείς το έχουμε τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Με όλο το "σεβασμό", ξέρουμε πως προσπαθείτε από τη μια να εξυπηρετήσετε τα δικά σας (και των εργοδοτών σας) συμφέροντα και από την άλλη προσπαθείτε να παρουσιάζεστε σαν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι, αλλά στην τελική εξακολουθείτε να είστε πανηγυρικά για τον πούτσο!

 Άγριο photoshop δε έπεσε, αλλά ο ΛΑΟΣ θα σας βάλει ΑΓΡΙΑ την ψωλή του και τότε δεν θα υπάρχει ο θεός σας για να σας σώσει!

Ο Άσχετος

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Ο Άσχετος

Follow Kifines