Θα ‘ναι παντού κοντά η Θύρα η 9


28 Jan 2014, 11:35 a.m. kifinescom

Χαιρετίζω όλο τον αποδοκιμασμένο πράσινο λαό,

Στα πλαίσια της οργανωμένης εξόντωσης της Θύρας 9 εντός και εκτός γηπέδων θα ασχοληθώ στο σημερινό μου άρθρο. Οι συνεχιστές του έργου Σεραφείμ πρέπει να επιστρέψουν στα βιβλία της μαύρης σελίδας της Ομόνοιας όπου και ανήκουν.

Πρώτα από όλα δεν είναι καθόλου τυχαίο τα όσα προανέφερε ο τέως πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μυλωνάς για αποτυχία κλεισίματος της Θύρας 9, αφού ο άνθρωπος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία. Διατεταγμένη υπηρεσία από τους ψηλά υφιστάμενους τους από στελέχη κόμματος όπου δεν τους βολεύουν τα όσα ακροάζεται η Θύρα 9 και οι οργανωμένοι της οπαδοί, αλλά και τα αρνιά που φαίνεται να αρχίζουν να το σκάνε από το μαντρί.

‘Άξιον απορίας είναι βέβαια η διοίκηση που θα απευθυνθεί για τα κριτήρια Μαρτίου και από που θα περιμένουν την βοήθεια. Μήπως από τον διχασμένο κόσμο όπου αυτοί έχουν καταντήσει έτσι ή μήπως θα τους βρει μεγαλοεπιχειρηματία το κόμμα; Για να σας προλάβω πριν κατηγορηθώ όπως έχω πει και σε προηγούμενα μου άρθρα, είμαι και εγώ αριστερός όπως όλοι μας οι Ομονοιάτες στις πράξεις και στα λόγια, απλώς ρίχνω κάποιους προβληματισμούς και για τους 2. Ο εχθρός εδώ και χρόνια είναι άλλος και εμείς μόνοι μας δεν βλέπουμε την ουσία αλλά τα παρακλάδια και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε ατομικά συμφέροντα και όχι μαζικά για την Ομόνοια.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι σαν λαός είμαστε διαφορετικοί από τους οπαδούς άλλων ομάδων, έχουμε άλλη νοοτροπία. Πρέπει να μην αφήνουμε την ομάδα μας ούτε στα δύσκολα ούτε ποτέ, στόχος μας είναι να γεμίζουμε το γήπεδο. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε μέλη της Ομόνοιας, όσοι από εμάς έχουν την οικονομική ευκολία να δίνουν 15 ευρώ μηνιαίος για την εγγραφή τους, ως μέλη του σωματείου και να συμμετέχουν στις αποφάσεις και στις εκλογές του. Πρέπει η δύναμη αυτή να μην είναι στα χέρια των λίγων αλλά σε ολόκληρου του λαού και να αποφασίζει, για το ποιος θα έχει τα ινία αυτού του μεγάλου σωματείου. Θετικό το ότι οι εκλογές θα γίνουν στα μέσα Απριλίου και δεν θα επηρεαστούν από τα κριτήρια και θα έχουν την ευκαιρία, όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν και αν αξίζουν να κερδίσουν.

Καλώ τον κάθε Ομονοιάτη που θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει και έχει όρεξη και ιδέες να διεκδικήσει και να βοηθήσει το ιστορικό αυτό σωματείο. Η Θύρα 9 ότι μπορεί να κάνει εντός και εκτός γηπέδων το κάνει εδώ και 22 χρόνια σχεδόν από το ’92. Την εξουσία όμως εντός του σωματείου και τις αποφάσεις τις παίρνουν και την έχουν άλλοι καλώς ή κακός.

Ας γίνουν όλα αυτά τα προβλήματα η αφετηρία για μια ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ μια Ομόνοια από τα παλιά, μία Ομόνοια που στο άκουσμα της κάποτε θα έτρεμε ολόκληρος ο AJAX και η Ευρώπη. Πάμε σαν άλλοτε πάμε σαν πάντοτε, ας τους δείξουμε πόσα χρόνια είναι μπροστά αυτός ο λαός. Ας κάνουμε όλο αυτό το μίσος που έχουμε σε όλους αυτούς που αμαύρωναν το όνομα της Ομόνοιας μας, δόξα και ευκαιρία στο κτίσιμο της μεγάλης αυτής ιδέας που ονομάζεται Ομόνοια.

Όσο για την Θύρα 9 και για την δράση της αυτό που θέλω να πω είναι ότι Θύρα 9 δεν είναι μόνο τα 90 λεπτά. Θύρα 9 είναι τα παιδιά στο Fan Club που ξενυχτάνε για την Ομόνοια, τα παιδιά στις κερκίδες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι για να φτιάξουν το coreo, η παρέα του φοιτητή εκτός Κύπρου και η στήριξη του κάθε Ομονοιάτη όποτε την χρειαστεί.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Ας είναι το τελευταίο άρθρο περί διχώνειας,

CasualG9

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Casual G9

Follow Kifines