Ας τους κάνουμε να παραμιλάνε


4 Feb 2014, 3:45 p.m. CasualG9

Υπερήφανε και τιμημένε πράσινε λαέ, Ζούμε τις χειρότερες στιγμές και κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι για τον κάθε Ομονοιάτη το γεγονός αυτό. Η ομάδα μας κάνει την χειρότερη χρονιά στην ιστορία της και η απογοήτευση είναι δικαιολογημένη.

Απλός το μόνο που θέλω να σας πω είναι μην ξεχνάτε ποιοι είμαστε. Πόσα έχουμε περάσει και πόσους έχουμε κάνει να τρέμουν μόνο στο άκουσμα του πράσινου λαού. Μην ξεχνάτε το 2001 ο πράσινος λαός ήταν 2ος πανελλήνια σε προσέλευση.

Κάνω έκλυση στον ΚΑΘΕ πραγματικό Ομονοιάτη κατανοώντας την όποια απογοήτευση την ΤΕΤΑΡΤΗ 06/02/14 18:00 να βρίσκεται στο ΓΣΠ. Δεν έχει να κάνει με το γόητρο δεν έχει να κάνει με το αν νικήσουμε το παιχνίδι και πάρουμε το τρίποντο η ομάδα είναι με το πιστόλι στον κρόταφο έτσι και αλλιώς. Είναι αγαπητοί μου κηφήνες η υπερηφάνεια αυτή που έχει εκ γενετής ο πράσινος λαός. Εμείς που ποτέ δεν αφήσαμε την ομόνοια μας έτσι, εμείς που πάντα είμαστε στο πλευρό της, εμείς που είμαστε εκεί ζώντας στιγμές όπως το 4-0 με τον τιτάνα τότε AJAX.

Η Ομόνοια μας απογοήτευσε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και είχαμε πάρα πολλές πίκρες και θα το ξανακάνει όμως σας παρακαλώ όχι την Τετάρτη μην λείψετε από το ΓΣΠ. Μεγάλε πράσινε λαέ κάνε τους αλλόθρησκους μόλις ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους την ΤΕΤΑΡΤΗ να μην πιστεύουν στα μάτια τους, κάνε το ΓΣΠ γεμάτο στα πράσινα κάνε τους να παραμιλάνε. Κάνε και τον τελευταίο Ομονοιάτη τον πιο απογοητευμένο και απαισιόδοξο που δεν θα έρθει στο γήπεδο να πάρει το αυτοκίνητό του εκείνη την στιγμή να έρθει. 

Αν αγαπάς την Ομάδα σου και την έχεις πάνω από όλα δείξε την τρέλα σου την ΤΕΤΑΡΤΗ κάνε τους να παρανοήσουν κάνε τον 65χρόνω Ομονοιάτη να αναπολεί στιγμές των χρυσών 10ετιών και να δακρύσει. Κάνε το για τον Αιμίλιο που τραγουδάει από ψηλά, αλλά και για τον κάθε Αιμίλιο που ήταν οπαδός της Ομόνοιας. Μεγάλε πράσινε λαέ το ξέρω ότι διαβάζοντας το άρθρο έχεις την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, αλλά να θυμάσαι εσύ δεν είσαι οπαδός μίας μόδας. Αυτό καλείσαι να το αποδείξεις την Τετάρτη στο γήπεδο...

ΑΠΟΥΣΙΑ = ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

CasualG9

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Casual G9